ya onnar kolay var elimde beyin şemasıda bakalım şimdi apexi neo aldım onda map yazabiliyosun bir onu deniğcem bakalım.
ya onnar kolay var elimde beyin şemasıda bakalım şimdi apexi neo aldım onda map yazabiliyosun bir onu deniğcem bakalım.
neoylami
peki sen bilirsin
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Noeonun özellikleri
map için ise bunlardan çok daha fazlası gereklidir
MONITOR MODE-
* RPM
* Throttle
* Battery voltage
* Correction %
* Air flow %
* Pressure
* Karmann
* VTEC
SETTING MODE-
* Air map
* Air map graph
* Throttle point
* Deceleration air
* VTEC control
* VTEC unmatch
ETC MODE-
* Model select
* Mode select
* Car select
* Sensor select
* Analog scale
* Warning set
* Display set
* Sensor check
Bu yukarda gördüğün supranın mapı ordakai karaciklerin hepsine el süremez neo üstünden evet yanıltarak düzeltir ama ben genede greddy i denemeni tavsiye ederim
www.drecu.com
Neo nun özellikleri e-manage gibi piggybacklere göre oldukça kısıtlı , oz bunu belirtmek istemi$
ben emanage olsun smt6 olsun hala ignition'a mudahele edebileceginden supheliyim, genelde afr kismini tune edebiliyo takanlar, ignition falan olmamis yani...
Experience is what you get when you don't get what you want.
tabiki emange gibi olmaz ama emanage i de bağlayacak adam yok benim arabaya
birde ayarlayacak tabiki. neo yu ölesine aldım zaten bakalım bi işe yararsa kullanırım olmazsa veririm başkasına.
tsi da önerebilirim tabiki biraz daha basit ama alman arabalarını sewiyor Tsi
www.drecu.com
benim tarafımdan ulaşabilirsin ben Aem Ems kullanıyorum
www.drecu.com
Busted Nickli Üyeden Alıntı
hayır piggyback 1 unite
www.drecu.com
Busted Nickli Üyeden Alıntı
hayır malesef istanbuldasın 1 ara buluşalım gösterebilirim aleti
www.drecu.com
safc nin süslenmişi al tak dene beyenmesssen alabilicek çok insan tanıyorum![]()
www.drecu.com
ehehehe aslında öle ama ek özellikleri var tabiki 65 bin renkmiş bu sonyericsonun s700 muydu neydi bi telefonu vardi onun aynısı yani![]()
lam oz emanage konusunda bakıyorum bayaa yol katetmişsin euheuheuheuheueheuh![]()
ultimate biraz kaprisli bi cahaz blue daha kolay bağlama konusunda olmicak die bi şey yok 1.6 subaruya dünya üstünde kaç kişi emanage bağlamış bi bak bakalım benim bildiğim bi ben warım oda bi 98'e bi 2003'e bağladım ikside turbo![]()
Ama ginede tavisyet madem alet edevatın war plx'i bağlıyosun çıkıyosun yola tabi önce bi superchipse gidiyosun bi prg yazdırıyosun orda speclerini söliyip, daha sonra alet edavatı bağlayıp çıkıyosun yola log alıyosun veya kafanda log tutuyosun, murat faralyalıya durumu analtıyosun ingiltereye yazıyosunuz şu devir şu benzin şu avans die ingiltereden amcalar tune edilmiş final map'ı yolluyolar sana, sende o map ile bidaha bakıyosun olmadımı bidaha we iş çözülüyo![]()
TR ilk defa birisi ayıldı kedi büzüğü tipli kkk turbolardan vaz geçip adam gibi ilk defa 1.8t makinaya gt28 bağlıyo çok seveindim işe gerçektenKiti aldığın yer büyük ihtimalle atpturbo hayırlı olsun
Yanlış hatırlamıyosm enjektörde değişmen lazım.
Bu arada başka bi şey daha stock makina ile 350 üstünü fazla zorlama derim bide araba kaç model 99 sonrasında piston pimleri ufaldı daha kırlgan oluyo makina.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)