sanırım gt2x gt28rs ve gt2871r dan daha hızlı spool up oldugu için dragda onu kullanımışlar gt3037 ise 2.0lt ve 2.2 lt motorlar için öneriliyordu yanlış hatırlamıyorsamgrkm Nickli Üyeden Alıntı
sanırım gt2x gt28rs ve gt2871r dan daha hızlı spool up oldugu için dragda onu kullanımışlar gt3037 ise 2.0lt ve 2.2 lt motorlar için öneriliyordu yanlış hatırlamıyorsamgrkm Nickli Üyeden Alıntı
turbo arabalarda atmosferiğin tersine, düşük backpressure her zaman daha iyi, o yüzden ne kadar rahatlatırsan o kadar iyiBusted Nickli Üyeden Alıntı
çift egzoz yerine komple 3' yapabilirsin, 60 lık susturucu işe yaramaz sat gitsin
yani direk boru çıkart diyosunkötü olmazmı ses oalyı vs. bu sefer okadar boş olcakki 2500 devre kadar araba kalcak
iceman Nickli Üyeden Alıntı
aslinda buyuk tamamen tercih meselesi,
bazi altan bassin ister digeri altlar olmasada olur yukarda fiskirsin ister![]()
sahsen sehir icinde 3binde 300nm torkla gezmeyi sevmem![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
-Yaz sonunda rakibin fena geliyor uz 307 iyi hazırlan ..![]()
benim dediğim en yüksek güç için en yüksek flow gerektiği, ama diyosanki güç çokta önemli değil o zaman daha ufak bi sistem seçilebilir, önemli olan sistemin düzgün, daralma olmadan sona kadar gelmesi, sistemdeki daralmalar peak basıncı artıracaktır, peak continuous farkının yüksek olması iyi birşey değil.Busted Nickli Üyeden Alıntı
Steppenwolf Nickli Üyeden Alıntı
anladım demek istediği okekit taktikdan sora bakıcam egzos işine zaten.
Dodo-FB -Yaz sonunda rakibin fena geliyor uz 307 iyi hazırlan ..
Kimmiş rakip ? ne rakibi ayrica?
Suti Nickli Üyeden Alıntı
yok be suat eski performansım yok
askere gidip gelince kafam durdu
ben sana gt30r+18T desem ama zihnin acilir eminimSteppenwolf Nickli Üyeden Alıntı
![]()
yok lem pastacı, giti miti bunlar boş iler, stock takılıyorum ben, belki ilerde bi proje arabası alır yaparım şimdilik orjinal
böle birşey buldum bilgin varmi Steppenwolf http://shop.vems.hu/catalog/product_...cadfdea86e22e0
ilk kez gördüm, ingiltee pahalıdır aklında olsunBusted Nickli Üyeden Alıntı
Busted ve dodo-fb konu disinda lutfen karsilikli konusmayin,
icq ya da msn messenger gibi alternatifleri deneyin...
Teşekkürlertool Nickli Üyeden Alıntı
böyle güzel teknik konuların ve bilginin oldugu bir sitenin diger siteler gibi makaraya sarması kötü olurdu.
burda makara yapanmı var?? gidip mehmet virajda el freni çekmiş fln diye makaramı yapıyoruz egzos manifold u hakkında konusuyoruz. baştan sona okursan başlığı makara mı yapıyoruz burda bişilermi paylaşıyoruz daha iyi annarsin.
Busted konumuz senin araban, senle denemek isteyen deil, heleki catlayan manifold hic deil, catlayan manifold hakkinda aklina takilanlar varsa yeni bir konu acabilirsin tabiki...
Arkdaslar kımse yanlıs anlamasın sanırım tek geyık bole sacma sapan konuların olmadıgı herkesın bılgı paylasımı yaptıgı tek sıte bızız
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)