User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arası

Konu: 2013 Polo Gti Beyin Değişimi?

Gkhnkrdnz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı kişilerden bahsediyoruz. demekki uzaktan bağlantı desteği felan alıyorlardır tahminimce. bi şekilde yapılıyor sonuç olarak..
    Yapıyorlar ama çok faiş fiyatlar ve o fiyat deymeyecek degerlerr ins diger yapan veya yapacak abilerimiz daha iyi yol alablr

Alıntı chare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi çözcekler az kaldı ama bekleye bekleye ağaç olduk.. inşallah obd olarak gelir bizede, sök tak yapmayalım
    Kesinlikle baya baya kök saldık. Her aldığımız haberden sonra yine hevesimiz kursakda kalıyor
    Golf 6 TDI
    Polo 6r GTİ
    Corsa D Sport
    Polo 6r TDI
    İbiza Cupra

MaXiGörKy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    ufukta gözükecek bir ışık yeterli ilk kendi aracımda deneyeceğim

Gkhnkrdnz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MaXiGörKy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ufukta gözükecek bir ışık yeterli ilk kendi aracımda deneyeceğim
    Ahaha hadi hayırlısı bakalımm )
    Golf 6 TDI
    Polo 6r GTİ
    Corsa D Sport
    Polo 6r TDI
    İbiza Cupra

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fıyatlar ıyımıs,cok pahalı yahu....

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDEMM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgi için sağol ama böle bi açıklama gazihandan dan neden gelmedi.

Bu hfta içi alırız eksiğimizi bizde başlarız yapmaya

Hemde böle fahiş bir fiyata değil normal program rakamına

Aydınlatma için teşekkür ederiz
    Bu ne şiddet ne celal Erdem..

Yapamazsın öyle normal program rakamına kasar biraz..

Önce 2011-2012 TSI çıkma beyin alacaksın. Ona Polo GTI yazılımı geçireceksin.. Sonra Immo sunu OFF edeceksin. Hangi poloya takarsan çalışır

buraya kadar ok ?

Sonra işlemcinin tepesine SpiderBoot u geçir.

BORKED

BORKED

Soketten paşalar gibi yaz çiz..

Hatta kullanıcıya bi MPF ver.. istediği programı yazsın .

http://www.flashtec.ch/images/MPF-Finale.jpg&fs=1" width="644" height="390">http://www.flashtec.ch/images/MPF-Finale.jpg&fs=1" />BORKED
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

chare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmet abi bilgi paylaşımı için teşekkürler.

spider boot cmd nin güzel nimetlerinden biri diyebiliriz. obd den programlanamayan araçlar için çok güzel bir çözüm. görkemle (maxigorky) med17 üzerinde uygulamıştık bizzat test ettik sonuç harika

ama uds hattı olan bahsettiğimiz firma obd den golf 7 lere ve diğer araçlara nasıl yapabiliyor çok merak ettim.
    EcuTech

Dr.Ecu Chiptuning ERDEMM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ne şiddet ne celal Erdem..

Yapamazsın öyle normal program rakamına kasar biraz..

Önce 2011-2012 TSI çıkma beyin alacaksın. Ona Polo GTI yazılımı geçireceksin.. Sonra Immo sunu OFF edeceksin. Hangi poloya takarsan çalışır

buraya kadar ok ?

Sonra işlemcinin tepesine SpiderBoot u geçir.

BORKED

BORKED

Soketten paşalar gibi yaz çiz..

Hatta kullanıcıya bi MPF ver.. istediği programı yazsın .

http://www.flashtec.ch/images/MPF-Finale.jpg&fs=1" width="644" height="390">http://www.flashtec.ch/images/MPF-Finale.jpg&fs=1" />BORKED
    Şiddet celal olacak bişey yok mehmet

Sitede sponsor var o var bu var gereksiz reklam yapıyosun. Telefon numaranı vermek nedemek??? Görüşürsün site sahibiyle olursun sponsor yazarsın çizersin dökersin.

2013 le uğraşmışsın dediğin yöntemle çalışmamış araba kaldıki ben aracımda immo off istemem. Herkesin arabasını kendi arabam gibi gördüğümden o düşünceyi atlattım yoksa üyelerden bi çok adama söliyen bendim. Belki benim fikri sana taşımışlardır.

Hepimiz birbirimizi iyi tanıyoruz burda ahkam kesicek iş öğretecek durumumuz yok. Sen sadece soketten olur dedin tel no verdin ben ona celallendim.

Hayırlı geceleriniz olsun

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDEMM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şiddet celal olacak bişey yok mehmet

Sitede sponsor var o var bu var gereksiz reklam yapıyosun. Telefon numaranı vermek nedemek??? Görüşürsün site sahibiyle olursun sponsor yazarsın çizersin dökersin.

2013 le uğraşmışsın dediğin yöntemle çalışmamış araba kaldıki ben aracımda immo off istemem. Herkesin arabasını kendi arabam gibi gördüğümden o düşünceyi atlattım yoksa üyelerden bi çok adama söliyen bendim. Belki benim fikri sana taşımışlardır.

Hepimiz birbirimizi iyi tanıyoruz burda ahkam kesicek iş öğretecek durumumuz yok. Sen sadece soketten olur dedin tel no verdin ben ona celallendim.

Hayırlı geceleriniz olsun
    Mevzu uzun ara anlatayım demek. Nerde gördün benim telefon verdiğimi bugüne kadar sitede.. işim gücüm yok Tech de reklam yapıcam. Ordan bu reklama ihtiyacım varmış gibi mi görünüyorum ? Hiç işim olmz.

Şu konuda imzasında reklam olmayan benden başka biri varmı ?

He bu siteye sizden farklı bi remap markası sponsor olabilecek ise hemen yarın başvuruda bulunayım.. Hayırlısı..

Bu yöntemi uygulamışım çalışmamış ((: işin bu kısmı doğru değil. böyle bir olay vaki değil. sana kim söylemiş ise YALAN söylemiş

Benim aklıma gelmişti diyosun yani. Doğrudur akıllı adamsın. Ama fikrin seninle alakası yok. Madem biliyorsun neden soruyorsun, benimi deniyorsun ?

Immo off sağlıklı bi durum değil tabiki. Hatta avrupada YASAK.. Ama 2013-2014 TSI lar için şuanlık TEK çözüm.

EVO daki AEM de immo varmı ?
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    swaplicaksınız ölemi ? Abt denen firma salak mesela ölemi? ayrı beyin takıcaklar okadar aptallarki bütün Vag elinde iken swaplamak çok daha ucuz maliyetsiz iken 1 e 1000 koyuyorlar 100 e 1 koyuyorlarken 1 e 100 koymak varken salaklar swaplamıyorlar immo off lmı olcak ben yapim getirim immo offf u sikinti yok ama çalışmAZ

Spiderboott tan behsediyorsunuzda onunla ne alakası var onu çözmeedim konunun ilk swaplayın çalıştırın ondan sona
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Dr.Ecu Chiptuning ERDEMM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mevzu uzun ara anlatayım demek. Nerde gördün benim telefon verdiğimi bugüne kadar sitede.. işim gücüm yok Tech de reklam yapıcam. Ordan bu reklama ihtiyacım varmış gibi mi görünüyorum ? Hiç işim olmz.

Şu konuda imzasında reklam olmayan benden başka biri varmı ?

He bu siteye sizden farklı bi remap markası sponsor olabilecek ise hemen yarın başvuruda bulunayım.. Hayırlısı..

Bu yöntemi uygulamışım çalışmamış ((: işin bu kısmı doğru değil. böyle bir olay vaki değil. sana kim söylemiş ise YALAN söylemiş

Benim aklıma gelmişti diyosun yani. Doğrudur akıllı adamsın. Ama fikrin seninle alakası yok. Madem biliyorsun neden soruyorsun, benimi deniyorsun ?

Immo off sağlıklı bi durum değil tabiki. Hatta avrupada YASAK.. Ama 2013-2014 TSI lar için şuanlık TEK çözüm.

EVO daki AEM de immo varmı ?
    Sen eğer reklam konusunu kendi vicdan muhasebenden geçirerek yazdıysan hiç problem yok.

Bizden sana en ufak kırıcı işin ve senle alakalı laf cümle gelmemiştir başardıkların ortada. Ancak burda fikir vermek tel vermek anlattığın gibi iyilik timsali olmadığındır. Ben inanmıyorum o şekilde verdiğine.

Evo daki immo off konusu kullanım şekli ve amaçları tamamen farklı araçlar. Bunu kullanıcısıda çok çok iyi biliyo sen ve bende.

Site özgünün ancak dr.ecu farklı firma techturkey farklı firma yani 2 sinin keseleri ayrı nasıl özgün evo subaru honda yapıyo hesabını kendi görüyosa sitedende gelîrine ben karışamam onun taktiri. Hemen başvuralım demişsin ondan açıkladım sana

chare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    swaplicaksınız ölemi ? Abt denen firma salak mesela ölemi? ayrı beyin takıcaklar okadar aptallarki bütün Vag elinde iken swaplamak çok daha ucuz maliyetsiz iken 1 e 1000 koyuyorlar 100 e 1 koyuyorlarken 1 e 100 koymak varken salaklar swaplamıyorlar immo off lmı olcak ben yapim getirim immo offf u sikinti yok ama çalışmAZ

Spiderboott tan behsediyorsunuzda onunla ne alakası var onu çözmeedim konunun ilk swaplayın çalıştırın ondan sona
    polo gti ecusu denemedik ama biz immo off med17-edc17 tsi swap ecu çok çalıştırdık. olmaz diye bişey kesinlikle yok. kullanılan program çok önemli bence bu konuda..

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Immo off kullanmayı goze alan kullanici sonuc olarak suanda yazabilirmi aracina yazilim ?
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

clio_williams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece golf 7 edc17c64 de Org Vas ile FRF uzantılı dosyayı çekip OLS de açık kaynak koda patch edip map bulup yaptıgını idda eden biri oldu yurtdışında (ki görüştüğüm ünlü biridir bu işlerde) org dosya salla bakim dedim kıvırdı, çözüm yok kısaca ilgilenen biri olarak söyleyebilirim, yapılır ilerde sadece cihaz üreticilerinin ticari anlamda o flash password bilgisine ulaşamadığı yada bosch siemens gibi üreticilerin bilgilerinin henüz sızdırılamadığından bekleniyor... yoksa org cihazlar çatır çatır güncelleme çakıyor obd den, bu arada clio edc17c42 obd yapılıyor ama boot etmeyi tercih ederim
    Sadece sana ihtiyaçları olduğunda...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)