User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: map sensor - maf sensor acil ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

map sensor - maf sensor acil ?

Mrb arkadaslar oncelikle konu cok acil bilgisi olan arkadas lutfen yardim etsin
    91 accord 2.0i manuel aracim var gaz kelebeginin arkasinda kablo giren bi sensor var kablo camur baglamis temizlemek icin soketi cikardim temizledim geri taktim motor ariza isigi yakti sonmedi mars basiyo ama araba calismiyo.onun hemen sol tarafinda bi sensor daha var uzerinde DENSO MAP SENSOR yaziyo.benim soketini cikardigim sensor gaz kelebegine monteli sekilde onun soketini cikarip taktim maf sensorumu oluyor tam bi bilgim yok.arizayi nasil giderebiliriz lutfen acil cevap bekliyorum arkadaslar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tps - gaz kelebegi sensorudur.

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akunun kutup basını cek 10 dk bekle sonra tekrar tak arıza sılınır devam ederse eger beyının ustunde lamba vardır kac kere yanıp sondugunu say buraya yaz ona gore arızanın ne oldugunu soyluyelım sana oke
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok teşekkürler arkadaşlar aracım çalıştı.
    ama benim bi sıkıntım daha var bana kalırsa o sıkıntıda bu tps sensörü denilen parçadan kaynaklanıyor gibi.
    ani gazlamalarda arabada bi silkme oluyo daha sonra yerini pusma-kasmaya bırakıyo arasıra kendine geliyo.yürüttüğüm mantık emilen havayı bu sensör tam okuyamayıp beyne yanlış sinyal gönderiyor olabilirmi?bu sorunu nasıl giderebilirim.bide araba soğukken devir kendi kendine 800-2000 arası alıp veriyo ustaya gösterdim gaz kelebeği adaptasyonu yapılması gerektiğini söyledi.sanırım oda bu sensörle alakalı bi durum.bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.bu hava emiş olayını başka bi parçayla kontrol edebilirmiyim? bu olay çok canımı sıkmaya başladı bütün hevesimi kaçırdı diyebilirim.yardımlarınızı bekliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acaba bu arkadaşların yaptıkları işlemleri yapsam benim sorunum çözülebilirmi ?
    http://www.techturkey.com/forum/do-i...yon-ayari.html

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler