kardeşim teşekkür ederim, bugün yönlendirdiğin gibi ayar yapmaya çalıştım araç gayet güzel oldu. regulator basıncı 1.7 ayarladım 17-18 psı. de araç güzel yürüdü , biraz daha açıp deneyeceğim.
Printable View
kardeşim teşekkür ederim, bugün yönlendirdiğin gibi ayar yapmaya çalıştım araç gayet güzel oldu. regulator basıncı 1.7 ayarladım 17-18 psı. de araç güzel yürüdü , biraz daha açıp deneyeceğim.
Sevindim valla :)
Dedigim gibi tam gazda ve en yuksek basincta lpg enjeksiyon suresi benzin enjeksiyon suresinden dusuk olmali.. (Ama gasitaly de bu olamiyor malesef :( o yuzden esit olmali diyelim)
Altin kural bu.
Lpg suresi yuksek kaliyorsa basinc arttirmak gerekir.
Yada basinci cok arttirmak yerine nozzle da bi tik buyutulebilir.
nozzle 24 mm, e ayarlanmıştı, basınç açmanın sıkıntısı olmaz herhalde?
Eger hedefledigin afr yakin ise nozzle a dokunmadan biraz daha basinc artabilir, sikinti olcagini dusunmuyorum.
Sikinti olursa 2.6-2.8 nozzle a gecilebilir..
afr iyi, yalnız otomatik ayarda rölanti ve alt devirler iyi oluyor, üst devirlerde gitmiyor, harita üzerinden üst devirleri düşürüyorum araç düzeliyor,afr 12 civarları oluyor,
Tebrik ederim boyle birşeye giriştiğiniz icin. Bırak widebandi afr nedir bilmeyen ustalar var :) Haftaya istanbuldayim, ayar yaptırmak isterim. Ozelden numaramı yolluyorum.
Hondacılar toplasın :)
Çıtır modifiyeli 1.6 IES
http://lpgayar.blogspot.com.tr/2015/...ic-16-ies.html
yazıda, sonda 2 video var, ayar öncesi sadece kalibrasyon ve ayar sonrası AFR değerlerini çektim.
Merhabalar,
Son ayar yapılan 1.6İ ES benim aracım :) Her ne kadar bu forumda aktif olmasamda bu tip gelişmeleri yakından takip etmekteyim. Aracımdan ve lpg kitinden son derece memnun olduğumu öncelikle belirteyim. Sadece lpgde yüksek devirde gidişinden memnun değildim. Saolsun Murat Bey Wideband ile yaptığı ince ayar sonrası aracın performansı benzine çok yakın diyebilirim. Aracımda 4-2-1 headers, düz boru, Hava filtresi gibi ufak detaylarda mevcut ve rahat devir çevirmesi lazımdı. Bu ayarın hemen hemen bütün Lpgli araçlara gerekli olduğunu düşünüyorum. Özellikle yüksek devirde arada sırada geri yığılma vs durumlar ortadan kalktı. Lpg de gaz tepkimesi hissedilir derece iyileşti ve yakıt aynı iki gündür geziyorum sıkıyorum :) Maşallah istediğim verimi aldım.
Murat Bey'e buradan tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Eline koluna sağlık hocam. Kendisi çok yardımsever ve hoş sohbet biri gidip tanışmanızı ve bu ayarları yaptırmanızı öneririm.
Selamlar,
@carismatik Abim Benzinle gaz arasinda cok fark var diyordu sonunda kurtuldun - yol ayari gercektek sart montaj yapali atiker obd yi 2000 km oldu performans kaybim yok diyordum sadece ilk tepkiydi nozzle buyultu 3.6 gibi acma kapama sn si oldu simdi arabadan keyif aliyorum alt devirdeki canlanmalar uat devirdeki ivlemenle cok cok iyi oldu tavsiyem 1.6 arac icin 2.1 ve ustu noz kullanilmali 1.4 icinde 2.0 lik
Murat Bey, elinize sağlık.. Forumda verdiğiniz bilgiler gerçekten güzel, kişisel bir sayfadan, numaradan falan ulaşsam soracağım şey çok da daha bulamadım :D
Lpg'li aracım olsa istanbula gelir size emanet ederdim aracı lpg konusunda. İyi niyetiniz ve bu işi ücretsiz olarak yapmanızda takdire şayan :)