alfa75 Nickli Üyeden Alıntı
benimde lpg de çözemediğimiz bi sıkıntım var,yardımcı olursanız sevinirm.alfa 75 2.0 ts ilk aldığımda brc distribütörünün yaptırdığı 2a kit vardı üzerinde,defalarca ayarla uğraşıp randıman alamayınca ve 75 in enjektör sıralamasına brc de başka beyin uymadığı için atikere geçtik.araç 5000 devir civarı benzine geçiyor,kalmıyor devir düşünce lpg ye dönüyor.normalde bu istekle ayarlanan bişey,bizde bi sorun var bulamadılar.daha büyük regulatörle denedik sonuç aynı.basınç problemi olsa benzinde kalır lpg ye dönmez diyor usta.devir görmesiyle alakalı olabilişr diyor.başka bi montajcıda laptopla tura çıktık,aynı şeyler oluyo fakat ne olduğunu yine anlamadılar,pc de o geçme işlemi sırasında ne basınçta nede başka bişeyde olağandışı bi durum yokmuş.birde enteresan bi durum var,lpg tetiklemesi bobinden ve 5000 devirde geçmemi yapıyor,tetiklemeyi söküp krank sensöründen alıyorum durum değişiyor 5700 civarına çıkıyor,bi zaman sonra aynı şey tekrarlanıyor söküp bobinden alıyorum düzeliyor,bu şekilde devam ediyodum ve 5000 devirde geçiş olmamıştı bayadır..en son lpg de yaşamaya başladığım çekiş düşüklüğünden debimetreden şüphelenip ölçtürdüm lpg ayarın düşük dedi usta,lpg ayar yapıldı benzinde gibi gidiyor ama 5000 geçiş başladı o ayarla beraber,bu sefer tetikleme değiştirmemede fatda etmedi.kime sorsam bi çözüm bulamıyolar.