User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: E60 Selektor - Park Lambasi sorunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

E60 Selektor - Park Lambasi sorunu

2007 model e60 aracimi lci olmadigi icin , on ve arka farlari Lci olarak aldim ve cevirmeyi dusundum . Bu sabahta montajini yaptik . Calismasinda sikinti yok fakat park lambalari acikken ya da farlar kapaliyken uzun far devreye girmiyor . Sadece farlar acik oldugunda calisiyor . Ayrica yine bu sabah tyre punction uyarisi vardi 4 adet orjinal lastik ve jant aldim basinci havasi vs hepsi normal fakat ekrandaki tyre punction uyarisi her calistirdigimda yine cikiyor . Var midir bunlari daha once yasayan veya cozum onerisi olan?

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dönüşümü nerede yaptırdın?Far stop modülleri (led voltajı için)eklendimi yoksa taş direnç bağlayarak mı çözdünüz voltaj işini.Mert elektronikle bayağı konuşmuştuk bu işi bende niyetlenmiştim,dönüşümün araca tanıtılmasından filan bahsetmişti.Aklında bulunsun.
    Lastikteki düşük basınç uyarısının gitmesi için,i drive dan lastik basınç menüsünden SET etmen lazım.Setledikten sonra uyarı vermez,lastiklerin basıncı tamsa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben cangar da yaptirdim yetkili bmw servisi , serviste lastikle alakali 2 kez sifirlama islemi yaptilar fakat hala duzelmedi . Yalniz led guclendirme ve sellektoru bugun bmw kodlamasi yapan bi yere yaptirdim ayrica karsilamaya sis fari da eklettim tavsiye ederim kodlamaya gosterge karsilama ve sinyalleri cakar kullanmada dahil goruntu olarak dusunurseniz.

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Heh kodlamadan bahsediyordum işte.Karşılama ışığı olarak angel ve sisleri yaptırmak istiyorum bende.Caddebostan da bu işle uğraşan bir kişi sürekli ilan açıyor sahibinden e.Burayada konu açmıştı.25 liraya kodluyor.
    Lastik basıncını set leyince gitmesi lazım aslında ama fiziksel bir sıkıntı olmuş olabilir lastik değişimi sırasında lastiklerin birinde.

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Miko hangi servise gittin? olkan'a mı?
    RESPECT YOUR ELDERS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)