doğrusu 250 HP + Enter. Bu forumu çok seviyorum herkesin her konuda muhakkak bir bilgisi var ve uzmanı![]()
Ecufast
Remaps
Dr.ecu
RSA
doğrusu 250 HP + Enter. Bu forumu çok seviyorum herkesin her konuda muhakkak bir bilgisi var ve uzmanı![]()
2 sene kadar 1.2 tsi aracıma hiçbir sorun yaşamadan Rsa yazılımla bindim ve çok memnun kaldım, tavsiye ederim. En yakın arkadaşım 5 ay önce 1.4 Tsi Leon Fr aldı 125lik manuel, 2 bin km'de ona da yaptırdık, şuan aşırı memnun. Evdeki öbür 3 aracının birine daha yaptırdı geçen hafta. Öbür ikisine de yaptırmayı düşünüyor şuan.![]()
Tabii ki tavsiyem öncelikle iyi araştırıp, sonrasında gidip aklınızdaki firmaların hepsiyle tek tek konuşmanız ve içinize en çok sinen firma hangisiyse orada yaptırmanız olur.
Tek tek tüm postları okudum fakat listede Paşaoğlunu göremedim yada mesajlar arasında tavsiye edildi mi onuda göremedim.
Liste de bence olması gereken firmalar arasında ama demek ki tercih edilmemiş.
Şahsen bu işin en iyi iki firması Dr Ecu-Team Paşaoğlu olarak düşünüyorum.
Not: aracım dr.ecu tarafından yazıldı..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Bende tecrübemi aktarayım yaklaşık 10 senedir araçlarımı pschiptuning te yaptırıyorum.hiç bir sorun yaşamadık çok şükür
vag (cav-cth) grubunda TMG
thp grubunda Etuners
DS3'üm Etuners, Rocco'm TMG idi ve ikisinden de çok memnundum 2'şer yıl full gazladım.
MGRemaps nasıldır fikri olan yorumlasın ?![]()
grande punto tjet stage 2 revlimit yazılımla stabil şekilde yürüyor
Linea 1.6Mjet
Yakın çevremdeki tüm dizeller Paşaoğlu' nda yaptırdılar ve aşırı memnunlar.
Ben chip işine daha girmedim![]()
yeni konu açmak istemedim babamın duster ı var 110hp benim şuan aracım olmadığı için bu aracı ortak kullanıyoruz ve yakıtı eski clio dizel ciloma göre inanılmaz fazla evet yükseklik aerodinamik katsayı ağırlık 4x4 herşey okay ancak clioda gazdan ayağımı hiç çekmediğim kullanımda yakılan yakıtla bunda gaz pedalına basmadan yakılan yakıt arasında dağlar kadar var. birincil öncelik yakıt ikinci araç çok az kendine gelsin yazılımı için hangi firmayı tercih etmem daha doğru olur sizce ? iki firma arasında kaldım Dr.ECU ve Ecufast. Ecufast kapımın önünde neredeyse ancak Dr. Ecu da bir duayen fiyatlarının fark açısından dağlar olmadığını eski aramalarımdan az-çok hatırlıyorum. sizinlerin tavsiyesi nedir ?
Konu samet59 tarafından (08-01-2020 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir.
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)