User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: Doğrumudur? bi çiple bu olurmu?

Uzaklaştırılmış Kullanıcı 34NVL80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle katılıyorum

şimdi bu yanıt beni yazıma verilen bir yanıt değil bi kere lütfen sadete gelelim artık hoca.hala sfi a takılmış gidiyorsun ben en başta diyorum ki sfi falan hikaye ben senin aldığın güce dikkat çektim sen hala konuyu değiştirmeye çalışıyorsun.

yine diyorum bırak artık şu sfi ı gel ecotech e .. ilk mesajını da koyduk işte daha ne artık. valla millete rica ediyorum detaylara girmeyin yazmayın diye.şu olayı açığa kavuşsun cidden varsa öyle birşey yeminle söylüyorum ben gözü kapalı gelip arabayı teslim ediyorum hatta sana müşteride getireceğim en az 3 tane. alenen reklamını bile yaparım inan.

lütfen bir önceki mesajımı yeniden oku bazı şeyler gözünden kaçmış yada hızlı geçmişsin sanırım.

Dostum X20xev araç gelmedi napabilirim bu bir ikincisi 159Hp yi alan benim bu yazılımları almanyada aldığım bi firma üçüncüsü SFI ya uyguladık aynı firmadan 170 aldıklarını gördüm biz uyguladık bizde 165hp aldık stock chip ile 147hp verdi SFI dynosunu koyuyorum ayın 13'nde yapıldı. Biliyorum şimdi size X20XEV ile dyno koymayınca yalan diyorsunuz sizde haklısınız bende olsam inanmamaya başlardım ama ben size bunun olduğunu yada kaç çıkarsa çıksın buraya aynı bu şekil koyacağım dyno kağıdını yeterki ecotec gelsin adamı zorla kolundan tutup getiremem ya gelicem dedi işim çıktı gelemiyorum die tel açtı ben napabilirim şimdi immoblizerden dolayı başka ecotehc makinaya atamadım ona göre hazırlanmıştı...
    Kırmızı çizgileri ve yazıları bençektim zaten yanda gücü ve tekerlek gücü yazmakta...

http://www.resimupload.com/ds187896017_dyno.html

Alıntı Flu06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu hala diyorsunki ..sfi.. ya arkadaş

Vectra, omega, zafira, astra sportive gelmedimi sana ?? YANİ DENEMEDİNMİ??

nerden biliyosunda ahkam kesiyosun o zaman 159hp miş? ya hadi al dynonu X20XEV de bide video koy geç arabanın başına.. denemeden bu gücü alırız demek kolay..

bende x14xe den 140hp çıkardım.. hatta x16xe den 175hp.. sadece çiple nasıl kolay yapıyorum bilemezsin.. alıyorum klavyeyi önüme.. başlıyorum yazmaya

bak yazayımmı bitane daha?? 9500hp oh bu güzel oldu
    Dediğim gibi gelsin eleman 137hp bile çıksa koyacam videoda çekerim merak etme neyse o yalan söylicek halim yok ben bunu kendim gördüm yazılımları aldığım yerde video olarak diil canlı canlı izledim...

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yazılımları 100 oktanla deneyın derım
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi metin hoca cidden beni sfi yada ferrari motoru ilgilendirmiyor. yani sfi da o aldığın değer doğru ise onun için helal olsun bak birşey demiyorum. fakat kendim adıma konuşayım ki senin ilk mesajında yazdığın ;

ecotech motorda 136 bg den 159 bg e çıkaran

chip ine şaşırdım ve hatta inanamadım. benim bütün merakım ve şaşkınlığım bunun üzerine. başka hicbir konu ile ilgim ve alakam yok. bu konu üzerine verdiğin bütün bilgileri büyük bir haz ile okuyup incelemek isterim. tamam o zaman bekliyoruz. ne zaman olursa artık ne diyim.

sen ilk mesajda oyle bir değer artışı verince dedim demekki yapmış adamlar. ama sen almanyada yapılan bir işi referans almışsın sanırım. ne yapalım sağlık olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi metin hoca cidden beni sfi yada ferrari motoru ilgilendirmiyor. yani sfi da o aldığın değer doğru ise onun için helal olsun bak birşey demiyorum. fakat kendim adıma konuşayım ki senin ilk mesajında yazdığın ;

ecotech motorda 136 bg den 159 bg e çıkaran

chip ine şaşırdım ve hatta inanamadım. benim bütün merakım ve şaşkınlığım bunun üzerine. başka hicbir konu ile ilgim ve alakam yok. bu konu üzerine verdiğin bütün bilgileri büyük bir haz ile okuyup incelemek isterim. tamam o zaman bekliyoruz. ne zaman olursa artık ne diyim.

sen ilk mesajda oyle bir değer artışı verince dedim demekki yapmış adamlar. ama sen almanyada yapılan bir işi referans almışsın sanırım. ne yapalım sağlık olsun.
    Dostum ben 137 de çıksa 140 ta çıksa koayacam ama elemanı bekliyorum cidden ayrıca ben bu firmadan yazılım 4 5 seneye yakındır alıyordum VMAX mokoya parçaları almaya almanyaya gittiğimde bi arkadaşım götürdü beni buraya ve ozaman tanıştım he benim arabamdaki tüm malzeme VMAX mokodan yazılıma kadar çünkü ozaman kit olarak aldım ama abime C20XE ye burdan almıştım daha sonra öyle devam etti evt bu sonucuda sfi ile aldım istersen sana denemelik yollarımda bunu takmadan aracı çıkart sonra takıp çıkart arada 15min. farkı göreceksin X20XEV ,de en kısa sürede halledicem merak etme yalan yada kandırma yok sonuç ne çıkarsa çıksın burda olacak...

BrakeHorsePower
    Misafir
    Arkadaşlar tartışmaya gerek yok, Vmax olarak biz x20xev den yazılımla sadece 10 HPmax 12hp alabiliyoruz. X firma farklı bi gücü alıosa o bunun başarısıdır. Metin de sfi dan alıyoruz die düzeltmiş, eğer soru x20xev se mümkün deil daha önce de dediğim gibi, yane firmam adına bizim böyle bi konuda yapacağımız hiç bi şey yok. 10hp 12 hp max. alıoz. Daha fazlası için başka firmaların yolu tutulmalı(sağlıklı alabileceğimiz güç bu). Ama metin bi firma demiş demek ki ben olmadığıma göre başka bi firma o güçleri verebiliosa bi şey diemem. Ayrıca metinin(nvl nin) epromu da vmax olarak bizden alınmıştır bu sadece c20let için bir epromdur. Bu, bahsi geçen c20xe ya da x20vev mapinin bizle alakası yoktur. Dyno sonucu bence herkes için net bi bilgi olacaktır. Vmax ın sonucu 10-12hp max dir, kaldı tr şartlarında x20xev için 8extra hp de bi sonuç olarak çıkabilior Saygılarımla... Hakan parlak BHP Vmax Türkiye...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BrakeHorsePower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar tartışmaya gerek yok, Vmax olarak biz x20xev den yazılımla sadece 10 HPmax 12hp alabiliyoruz. X firma farklı bi gücü alıosa o bunun başarısıdır. Metin de sfi dan alıyoruz die düzeltmiş, eğer soru x20xev se mümkün deil daha önce de dediğim gibi, yane firmam adına bizim böyle bi konuda yapacağımız hiç bi şey yok. 10hp 12 hp max. alıoz. Daha fazlası için başka firmaların yolu tutulmalı(sağlıklı alabileceğimiz güç bu). Ama metin bi firma demiş demek ki ben olmadığıma göre başka bi firma o güçleri verebiliosa bi şey diemem. Ayrıca metinin(nvl nin) epromu da vmax olarak bizden alınmıştır bu sadece c20let için bir epromdur. Bu, bahsi geçen c20xe ya da x20vev mapinin bizle alakası yoktur. Dyno sonucu bence herkes için net bi bilgi olacaktır. Vmax ın sonucu 10-12hp max dir, kaldı tr şartlarında x20xev için 8extra hp de bi sonuç olarak çıkabilior Saygılarımla... Hakan parlak BHP...
    denecek fazla kelam kalmamış en kısa ve özetle ortaya konmuş olay. ama tabi yapılır edilir sadece yazılım kullanılarak şapka çıkarırız bizde.. helal olsun demektir o zaman bize düşen..

Flu06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ben hala bekliyorum..
    TSI 'a biriki..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bekliyorum merak etme vectrayı gelsin sonuç ne olursa olsun burda olacak...

Flu06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    up up up..
    TSI 'a biriki..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)