User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
44 sonuçtan 39 ile 44 arası

Konu: Renault F5R ( İDE) için işletim sistemi tavsiyeleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    p.m. attım

Alıntı SENATOR1979 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnşallah diyorum ! Bu arada Ozan adlı kardeş İzmir'de oturuyor gözüküyor . Bu imalatını yaptırdığı sistemle ilgili onunla buluşup görüşmek ve daha detaylı bilgi almak isterim .

SENATOR1979
    Misafir
    Teşekkür ederim . Bu arada iş yoğunluğundan dolayı Msn'i pek kullanamıyorum ama elimden geldiği kadar online olmaya çalışırım . senator1979@yahoo.com adresine mailde yollayabilirsiniz . Bir terslik olmaz ise hergün mailime bakıyorum .

Ryhn
    Misafir
    Megasquirt cok guzel bir beyin ayni zamanda piggy olarakta kullanilabilir isteye gore. PnP bulmak cok zor yok gibi ancak yapan kisiler var onlardan siparisle temin edebilme imkani var. Yada ben anlarim bu isten deyip oturup oynamak. Elektronik ve otomobillerle cok ic ice degilseniz ve elektronik bilginiz cok fazla yoksa bulasmayin PnP bulmaya calisin aldiginizda kullandiginizda hic ama hic pisman olmayacaginizi garanti edebilirim.

SENATOR1979
    Misafir
    Bu konuda kendisi bir başkasına yaptırdığı için Ozan kardeşten yardım isteyeceğim . Otomobillerle iç içeyim ancak elektronik konusunda zır-cahil olduğumu söyleyebilirim :-)
    Tavsiye için teşekkür ederim .

tahtelbahir
    Misafir
    Mesajlardan itibaren 2 yıl geçmiş, hala 2.0 İDE sahibi olan arkadaş var mı? Teşekkürler..

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tahtelbahir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesajlardan itibaren 2 yıl geçmiş, hala 2.0 İDE sahibi olan arkadaş var mı? Teşekkürler..
    şuan ozan abi askerde diyebiliyorum arabasına hangi ecuyu taktılar bilmiyorum ama belki admin OZ' bilir çünkü Ozan abiye ayarı o yapacaktı diye biliyorum
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)