google da arattırdım hks nin bir ürünü sanırım. ama türkiye ayağını bulamadım henüz
bişey eklemek istiyorum b16 vtecde çok denendi bu vtec contoller
hondada vteci açtıkları deviri çok iyi ayarlıyolar aracın tüm speclerine göre belirlenmiş bi devir
,110hp civic vtecde bunu geri alınca 25hp erkenden alınabilmesi daha doğrusu herhangi bir güçte erken gelme gibi bişey olmayacaktır isterseniz full vtec açıkkalsın
arabada o devirde güç ürettirecek şeyler olmadıkça sıkıştırma vsvs vtec biişe yaramayacaktır stok araçta
vtec cont bence tek işe yarar uzun yolda vteci kapatıp daha rahat etmiştim bentasarruf olarak (b16vtec +kısa şanz)
Hks Fcon isTurkiye bayisinimi arıyorsun anlayamadım
http://www.hks-power.co.jp/db/produc...LN=EN&N_ID=452
al bakalımsana detaylı link
arabanın orda olmamasını kafana takma![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
yok abim ya Türkiye bayisini bulsam da işi bilen biri olmadan ne yaparım ben. kafana takma derken araç olmadan da ayar yapılıp göderilme imkanımı var bu cihazı? tam anlıyamadım üstad
uhhh o olmaz işte![]()
www.drecu.com
bende birşey sormak istiyorum vtecII ye hks fcon is taktığımız zaman son süratta değişim veya çevirdiğimiz son devirde artış elde edebilcekmiyiz?
Birde TR satış fiyatı nedir bu ürünün?
[SIGPIC][/SIGPIC]
kesici daha üst devirlere taşınmadıkça ya da iptal edilmedikçe son süratte bir değişim olacağını sanmam. hızlanma verileri elbette artar.
onun için fcon vpro takmak gerekli
800 dolardan 1500 dolarlara çıkıyor maliyet
www.drecu.com
üstad maliyetten çok bu tip ekonomi amaçlı yapılmış soft vtec kullanılan bir motorda fazla devir döndürmek gerekli altyapı sağlamlaştırmalarını yapmadan zararlı olabilir diye korkarım ben hep. benim araç ivmelensin yeter, gerçekten en kısa zamanda 1000 km yolu tepecem, elimizden tutarsan tabi hocam.
şu bizim makinaları yazılımla 7,250 rpm bandına taşıyabilirmiyiz acaba.....????şu d16v1 lere safc-vafc-aemfic dışında yazılım olarak bişeyler deneyen yokmu acaba ????istanbulda biyer superchips uygulanabiliyor diye ısrarcı.....ne dersiniz bu konuda....?????
ÇOKKK ısrarcıoysa şöle yap superchips e mail at co.uk e![]()
www.drecu.com
ben chip değil ecu düşünüyorum....bu konuyu dile getirmemdeki sebep çoğu japona chip uygulanamadığını bildiğim halde ewet yapılıyor denmesi....yurtdışından destek alınmalı diye düşünüyorum....yada bu konunun sizin gibi ehli insanların yönlendirmeleride önemli bizim için....
bide bulabildiğim jet chips diye bi ürün var....oda maalesef d17 ler için...aşağıdaki link ;
http://www.autopartswarehouse.com/se...h=2005%20Honda
toprağım selam, bu cihazı biraz araştırdım, modül olarak geçen power box tarzı bişeymiş, akış metre yanıltıcısı yani, belki bir iki artısı olabilir ama Özgün hocamızın önerdiği hks beyin eminim en uygun olanıdır.
aynen, Coşkun abi benim babası da babamın kankasıdır, o aracına taktırdı ama sonra sattı tabi aracını, Muzaffer usta da bi önerdi bi önermedi o zamanlar, sonradan öğrendim ki durumlar biraz farklıymış. özgün kardeşimiz bize bir göz kırparsa ben düşünmeden giderim istanbula valla. hks fcon is i iyice kurcaladım stock araçlarda bile 8-10 hp veriyormuş. biz de cai, ara boru, ss, headers olunca 12-13 leri bulur diye düşünüyorum ki bu %10 luk artış beni çok mutlu eder.
Özgün hocam fcon is in sertifikalı tuneri senmişsin. bizim araçlarda is ya da vpro kullanmak konusunda güç artışında bir fark olur mu? ve tunerimiz sensen bize nasıl yardımcı olabilirsin?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)