2004 focus 1.6 100 hp.
2004 focus 1.6 100 hp.
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Turbolanıyor.
bende pazar günü lunch control boost control switchable maps tacho out bunları bağladım çok güzel bişi bu ms yawww
ms hakkında bana bilgi verebılırmısınız kendım toplamayı dusunuyorum.atmosferık 106 da kullanıcagım atesleme unıtesı ıcın vs ayrımı almam gerekıyor atesleme ıcın msd kullanıyorum?
et giren yere dert girmez.
nedir bu ms ? lınkler hep ıngılızce cahiliz idare edin
kaba taslak olarak nedir ne iş görür ?
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
http://www.megamanual.com sitesinde istemediğiniz kadar bilgi ve belge var zaten..
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
bugün programable output a shift light bağladım yarında rölanti ayarlayıcısını değiştircem tüm özelliklerini bağlamayı düşünüyorum bittiğinde resimler ile paylaşıcam ms i
ms standalone beyindir ama her arabaya aplike edilebilir arabanın üzerindeki sensörleri gerekli ayarları yaparak kullanabilirsin karbüratörlü yada tek nokta enjeksiyonlu arabaları çok nokta enjeksiyon maf lı arabaları map a yada atmosferik arabaları turboya çevirirken gereken standalone beyin ihtiyacını karşılar ve tamemen sana kalmış bi şekilde modifiye edebilirsin ( ileri elektronik bilgisi gerekli) chip e 300 500 vermektense 200 300 daha koyup almak daha mantıklı olan bi cihaz
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)