aynen oyle bak bu kapro lazerleri biz insaatlarda kullanıyoruz cokda buyuk ise yarıyor :)
Printable View
sc işi çok fena gıdıklıyor beni yaw... :D:D
Tüm konuyu baştan sona okudum :D İlla bi yerde patlak veriyor konu ne olursa olsun :) Yazmadan edemicem :)
kpro'nun suçu ne ?
Eyvah eyvah eyvah konuya bak göki nerdeydin olm sen, kafayı yedik tesisattan dolayı, boyle tesadüf olurmu olaya bak,bugun tesisatımı inceledik kesinlikle farklı !! Anlamadığım zeki tesisatı değiştirmiş orjinal tesisatı naapmış? Beyni sattım oem le hondata gelene kadar kullanim dedim 4K devire kitledi beni saolsun :D şimdi yarım tesisat bulup ek yapıcam yağ basınc sensoru yok ne yazıkki neyse tesisatımızında farklı olduğunu öğrenmiş oldum keşke beyni sattığım arkadaş tesisatıda alsaydı bana kendi oem tesisatını verseydi ne guzel olurdu :D Göki cim bu tesisatı kim değişi nerde değişti?
VB yi hangi aynı speclerde olan K-pro lu araba 1 boy gecmıs cok merak edıyorum. VB herzaman aynı sepclerde k-prolu aracı 1 boy gecmıstır. sadece SKN ıle denemedı. ama muharremın arabası vb den daha ıyı gıdıodu.
Ahmet
VB nin nasıl gıttıgını tolga nın bı arkı vardı mınısı vardı cok ıyı gıden onlarda yazar. hıcbır typer o arabayla yanyana yurumedı.
pistondan dolayıdır:)
Bizim EB Neymiş öyle ya :)
ben arabayı sattığım için yorum yapmam gereksiz onun için ben çekiliyorum cunku vb jap denemsınde konuşmuştuk uzunca benda su an başka typer var onun ıle dnerız ınsallah en yakın zmanda ;)