kpro aks körügünün kelepçesi değilmi :)
Printable View
Kpro Ne yeniyormu? :)
seko bızde az cok kendı capımızda bır seyler yapmaya calıstık basırılı oldukmu bız ıstedıgımız seylerı elde ettık bılen ınsanların sayesınde sımdı sana soyleyecegıım su fıkır teyatrısı ıyıdır ama unutmakı amerıkayı bastan kesfetmıyoruz trdekı araclara bak yurt dısındakı forumlara bak orda cok guclu n/a lar cok guclu turbolar bıle kpro kullanıyor yanı bu ne demek mılletın bır bıldıgı varkı kpro alıyo senın konuya gelınce benım gordugum kadarıyla sen ne ıstedıgını bılmıyorusun gıbı gelıyo bana sakın yanlıs anlasılmasın senı rencıde etmek degıl sadece fıkrımı soluıyorum ama deneme yanılma senın ıcın hem zaman kaybı olur hemde nakıt kaybı olur ıstanbul gıbı bır yerdesın cok prof adamlar var ve bu ısı ıyı bılıyolar ornekler dolu onlarda yardım alsan bence senın ıcın daha hayırlı olur bu ıslerı kımse anasının karnında ogrenmedı herkez bırılerınden bır seyler duydu kımısı daha cok arastırdı yaptı ettı o ınsanlarla ıltıbata gecersen bır hedef belırlersen kendıne daha kısa zamanda hedefıne ulasırsın. nacızane fıkrımı solıyım sana atmosferık ısı gercekten guzel ama daha fazlasını hep ıstıyosun yetmıyo cok zevklı kesınlıkle arz talep meselesı ama turbo typer ısın sonu ben sana solıyım bınıyosun ve ıste budur dıyosun zamanında benımde laf dınlemedıgım zamanlar oldu butcene oluyo olan baska bır sey degıl ama turbo yapıyosun abı paranın sonuna kadar alıyosun bır arkadasım solemıstı en ucuz modıfıye turbo dıye hakıkatten cok dogru bır laf :)
en ucuz modıfıye turbo:D ımza yaparım len bunu:D
KAPORA nın kısaltılmıuşı
saçmalama hilmi ya :)
http://www.impulsmetal.rs/logo/kapro.jpg
http://www.proinsa.org/Images/sep08.jpg
buda neye benzediğine dair.
orçun çok dogru yazmış.sormak ayıp degil.hrzm işi bilene soracaksın.2 senedir typer biniyorum ama daha k20 ile ilgli bilmedigim çooook şeyler var.bende sorarım en mantıklısı neyse onu yaparım.bu işin sonu yok tamamen kendini tatmin etmek:)sc yaptım 1ay sonra gitmiyormuş gibi geldi.turbo yap yine aynı şey.kendine bir hedef belirle ve tek ona kafa yor.sen egzos headers cai rbc bdl vs vs yapacaksan kesinlikle kpro adı üstünde prof:).ama yok ben egzos cai headers gezicem ayar mayar ugraşamam ileri dönük yüklemicem diyorsan mugen al.hem sende toda var ama bildigim kdr ile ssr da biraz daha avans açabiliyorsun+prb kpro denso sensörle+70mm egzos+70 veya 76 grişli son+guruppem+skunk2 emme+bdl+kilit+jdm cam devam et bence.şuda var atmo alacagın güçler belli.veya direk sc veya turbo yu bas gitsin:)
sc işi çok fena gıdıklıyor beni yaw... :D:D
Tüm konuyu baştan sona okudum :D İlla bi yerde patlak veriyor konu ne olursa olsun :) Yazmadan edemicem :)
kpro'nun suçu ne ?
Eyvah eyvah eyvah konuya bak göki nerdeydin olm sen, kafayı yedik tesisattan dolayı, boyle tesadüf olurmu olaya bak,bugun tesisatımı inceledik kesinlikle farklı !! Anlamadığım zeki tesisatı değiştirmiş orjinal tesisatı naapmış? Beyni sattım oem le hondata gelene kadar kullanim dedim 4K devire kitledi beni saolsun :D şimdi yarım tesisat bulup ek yapıcam yağ basınc sensoru yok ne yazıkki neyse tesisatımızında farklı olduğunu öğrenmiş oldum keşke beyni sattığım arkadaş tesisatıda alsaydı bana kendi oem tesisatını verseydi ne guzel olurdu :D Göki cim bu tesisatı kim değişi nerde değişti?
VB yi hangi aynı speclerde olan K-pro lu araba 1 boy gecmıs cok merak edıyorum. VB herzaman aynı sepclerde k-prolu aracı 1 boy gecmıstır. sadece SKN ıle denemedı. ama muharremın arabası vb den daha ıyı gıdıodu.
Ahmet
VB nin nasıl gıttıgını tolga nın bı arkı vardı mınısı vardı cok ıyı gıden onlarda yazar. hıcbır typer o arabayla yanyana yurumedı.