fark yapmaz 200 devirde benden olsun
Printable View
seko aldınmı caıyı
mugen beyin takınca arıza ısıgını sondurmek icin ne kablo baglantısı vs. almak lazım ??
Bu arada benim duyduğum Kpro ile Mugenden daha çok verim alındığı yönünde. Tabii Özgün üstat daha iyi bilir bu konuyu.
Bilincek bir durum yok mugen Kpro yanında amatör kalıyor..
Amatör kalmasının sebebi beklenilen güçler alınamıyor olması mı yoksa Kpro kadar detaylı ayarlar yapamıyor olman ama yine de beklenilen güçleri alabiliyor olman mı?
500 tl ile 2000 ile arasındaki farkı hesaplamak icin hesap makinesine gerek yok sanırım :)
para kalmadı ne yapalım :)
mugen beyin buldun mu? bütün aparatlarıyla beraber , arıza marıza yaktırmayacak , tıkır tıkır çalışacak?
mugen tesisatı komple olsada yakıyor benim bildiğim. şu an komple tesisatı ile jengoo'da var eski UA
yok göki yakmaz mugen tesisat olursa
reşit daha iyi bilir birde orjinla tesisat ile oynanıyor galiba oda arıza ışıgı yakıo ama beyin çalışıo
ama tesisat olmadan baglamıştık araba çalışıp stop etmişti
bu konuyu harbi reşit iyi biliyor
yok benim demek istediğim arıza ışıgı yanıyor ama görevini görüyor UA'da yanıyordu sürekli
o çalışıp istop etme olayı benzin muhabbeti değilmi hortumdaki bitiyor ?
mugen nasıl arızasız bağlanamaz? nedir gereği?
şak diye takılabilmesi lazım , esas diğer markaların böyle ufak tefek aksilikler yaratıyor olması lazım bence...
VB de ışıksız sorunsuz
FB de ışıksız sorunsuz
çalışıyor TR de sadece öteki mugen beyinlilerin hepsinde ışık yanıyordu
gökhan VB den beyni söktük BG ye taktık araba calıştı 5 saniye sonra stop etti bir daha o beyinle çalışmadı Mugen tesisatı takman lazım onun için
Merak ediyorum bende vardır bir hikmeti hrld fiyatları yerlerde zira parası kalmayanlara gore :D
Tesisat nelerden olusuyor yaw onlarıda bulalım dicem o zamanda cok para tutar gider kpro alırsın.
diyecegim 500 tl civarına vtec e mudahele ediliyorsa 5500-8500 bile olsa ciddi ciddi tork getirisi olur :icon_tup:
Mugen Hondanın yada Honda'ya mod. parçaları üreten bir şirket değilmiydi? Benmi yanlış biliyorum?
Beynin 4000 tl olmasının sebebide bu zaten :)
yani parası az olan hondata alsın
ama ben ayar mayar ugraşamam basar marşa devam ederim diyende mugen alsın
bende mugen tesısatıyla beraber mugen beyın var ısıgım yanıyor beyınden once headersdada yanıodu zatenama ayar mayar yok sorunsuz bınıorum ben memnunum cok yukluceksen k pro tabıkı