Apexi beyin maf lı olarak mevcut.Map li olarak hangi beyinler kaç liraya alınabilir?
Apexi beyin maf lı olarak mevcut.Map li olarak hangi beyinler kaç liraya alınabilir?
MegaSquirt 3 bar map sensoru ile 900$ Tak kullan ama map yapman gerekicek.
Bu rakamlar nasıl bu hale geliyor onuda çözebilmiş değilim henüz. Adamlar PnP olanını 425 dolara satıyorken hemde...
http://www.diyautotune.com/catalog/d...kit-p-388.html
Bence GC8 için standalone a geçilecekse MegaSquirt'den daha iyisine ihtiyaç var demektir.
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
hks f-con,AEM,Hydra bunların hangileri uyuyor hardness dene olayla hangileri olaiblir...
bu konu hakkında daha önce çalışmış arkadaşlardan yardım istiyorum araç 1997 2.0 GT
Hydra senin aracına uygulanabiliyor.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Eğer paran var ise Simtek veya Solaris alabilirsin, paran az ise aem, biraz daha az ise hydra alabilirsin.
İçlerinde en psikopat olanı Solaris'tir, Biraz daha az psikopat olanı Simtek'dir (ben simtek kullanıyorum)
Simtek'de ALS , Launch , individual cylinder knock control, gaz pedalı üzerinden değişebilen 2 ayrı map (ignition ve fuel ) , nos control gibi bir çok üstün özellik var. Simtek map ve iat ile yürür, maf'tan kurtarır seni. Direkt orjinal ecu'nun kartı çıkartılıp bu takılıyor, direkt plug and play. Ankara'da ciddi yürüyen araçların çoğunda Simtek var.
Solaris ecu'yu ise bir arkadaşımız getirdi, ethernet üzerinden yazılıyor, inanılmaz imkanları var, fakat map yapmak çok uzun ve meşekkatli.
Hydra'da güzel bir ecu'dur, çok ciddi yürüyen bir araçta kullanılıyor.
Aem bizim Ankara'da Subarularda (gc8 , gdb vs.) pek sevilmez ve kullanılmaz (Özgün şimdi bombardımana tutar beni :P ) .
hydra iyidir simtekte ama fiyatları 2000 lerdee minimum
senin yerinde olsam hks Fcon alırım 1600 biraz dah ucuz sana + - si yok hepsinle aynı işi yapar 96 model subaruya taktım hiç sorunu yok k ullanıyordu pasa paşa
daha ucuz dersen power Fc kullanabilirsin Map sensorlu seçeneği ama dier simtekti hydraydı fcondu o tip beyinlere göre vasat malesef
Aem e gelince 2 hafta onca Gen2 kullandım beni çok şaşırtttı idel olsun çalışma olsun ignition control olsun enjektoru control edebilme olsun Motecten sonra gördüğüm en staABİL afr tutan beyin diyebilrim ayrıca Dli i söküp daha yüksek basınc bastım missfire etmedi inanamadım
poahalılar seçim seninMeega squirit alma derim byukardaki gurcell in ve benim sunduğum seçenekleri düşündüğünde
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Megasquirt'i bende tavsiye ederim, ama yazmadım. Elimde 3 ayrı megasquirt var, hatta motosikletime bile ms1 yapıyorum, fakat megasquirt tak çalıştır değil, işi bilmeyenler için tak uğraştır bir beyindir. Çok vaktin varsa, kullandığın aracın dışında başka araban varsa (arabanın yatması senin için sorun değilse) Megasquirt deneyebilirsin. Benim imkanım ve vaktim var, ayrıca open source şeyleri seviyorum, o yüzden megasquirt'i kullanıyorum. Fakat subaru'mda kullanır mıyım? Hayır... gittim 2500 dolar kayme bayılıp aldım Simtek'i![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Individual cylinder knock control HKS-Fcon'da mevcut mu ? Data logging yapabiliyor muyuz? Simtek'de en son logging geliştiriliyordu sanırım. Herhangi bir update söz konusu mu ? Yurt dışına baktığımızda özellikle Fcon, Subaru markasında pek yaygın kullanılan bir beyin değil gibi geliyor. Size göre bunun sebebi nedir? Ben de şahsi adıma değişiklikleri seven birisi olmama rağmen bu beyin konusu kafamı allak bullak ediyor.
knockta log da mevcut external knock amp. alarak daha eylenceli hale getiriyorsun 100 oktan alıp knco levvelını yükseltiyorsun araba gücleniyor95 alıp kısıosun araba yavaslıyor
bi n evi haritanın trimleriyle oynuyoabiliyorsun fconda
Tercih edilmeme neden fcon dongle ı 4000 dolar ve eğitimsiz kesinlikle vermiyorlar
doğal olarak hep birilerine muhtacsınız ve amerikada sorun oluyor bu olay
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Simtek için de bu böyle, eğer dongle'sız simtek ecu alır isen kesinlikle sonradan dongle alamıyorsun, mutlaka Tork Garaj'dan temin etmen gerekiyor. (Yani dongle'ı ödünç alman veya yetkili bir tuner'in yazması gerekiyor)
Dongle olayına tamamen kılım, yaşasın open source, yaşasın megatunene dongle var, ne özel yazılım
Oz senin dongle ne marka? Deskey dk3 veya dk2 ise dongle'ın kurulu olduğu makinede dongle'ı emule etmek mümkün, aklında olsun... :P
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)