Aquamist HFS-6 ile uyumluluk mümkün mü ? Farklılıklar ortaya çıkıyor mu ? Dongle olayı benimde canımı sıkıyor ve kesinlikle katılıyorum. Open Source! El mahkum, alıcaz birinden birini.
Aquamist HFS-6 ile uyumluluk mümkün mü ? Farklılıklar ortaya çıkıyor mu ? Dongle olayı benimde canımı sıkıyor ve kesinlikle katılıyorum. Open Source! El mahkum, alıcaz birinden birini.
"dongle" tam anlamıyla ne oluyo acaba?
http://www.webopedia.com/TERM/d/dongle.html
Misal;
Umarım benim bildiğimde yanlış değildir.![]()
Tamamdır anladım gerekli açıklamayı aldım.![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
guzel aciklamalar yapilmis zaten,
Solaris ultra detayli, cok basarili tam profesyonel bir ecu, son kullanici icin hic uygun degil. Ancak tuner kendi aracinda kullanabilir TR sartlarinda bence. TR de pek bilinmiyor cunku amerikan malzemesi degil fakat ingilterede pistte, tirmanmada hatta rallide yuruyen bircok aracta kullaniyor. Son kullaniciya tavsiye etmiyorum.
Simtek ve f-con gundelik kullanim icin cok uygun. Simtekde fconda sadece ve sadece dealer tarafindan yazilabiliyor. Simtek in satisi bile yok son kullaniciya parasiyla alamiyor, f-con ise satiliyor ama tune icin mutlaka bir dealeri lazim. Simtekte bir guzellik su user dungle var bu sayede son kullanici sadece kendi arabasina her turlu mudahalede bulunabiliyor veya dealerin uygun gordugu bir tunerda tune ettirebiliyor. Tuner dungle sadece egitim almis tunerlarinda mevcut. Oz hks egitimi icin japonyaya gitti dungle satin aldi, biz simtek icin simtek tunerini getirdik burada egitim aldik. Hos egitecek birsey bulamadi adam ama sarti o firmanin.
Aem gen1 leri ben pek sevmiyordum, gundelik kullanima uygun degillerdi ama yenisi ile oldukca iddali olduklarini biliyorum, birkac kullanan arkadasimdan cok olumlu elestriler duydum.
Apexi artik biraz eskidi, subaruda mapli modeli olmadigi icinde maf herzaman bir limitasyon doguruyor veya sikinti cikarma riski yuksek oluyor.
Hydra iyidir, gundelik kullanimda da basarili ama tune etmesi tam istediginiz sartlarda biraz ucun surebiliyor, dbw li 2006+ ustu modellerde oncekilere nazaran daha basarili.
Haltech ulkemizde cok tercih edilmiyor ama aslinda ozellikle bu ems islerinin anavatani olan avustralya da her 3 arabadan birinde haltech, birinde motec digerinde ise autronic vardir. haltech in yeni p2000 serisi cok cok basarili.
Kisa lafin ozu ems sadece bir kutudur, onemli olan onu nasil programladigindir. en iyisi ile en kotusu arasindaki farki bile kullanacak araba tr de belki 3 belki 5 tanedir. tabi emanage, fic vs gibi seyler icin degil bu soylememim![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Her durumda da burda kullanıcı için önemli olan nokta kullanışlık öne çıkıyor. Hks ve Simtek arasında ki fark, neredeyse programlama dillerinde Asp ve Php modüllerini aramaktaki fark gibi. Türkiye'de Oz' dışında HKS tuner yok değil mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)