User Tag List

Sayfa 6/12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
213 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Rover 220 için beyin

tuncayakyz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bendekiler forged zaten şuanda serkan wössner 8.0:1 sıkıştırmalı ve ayrıca üzerindeki krank sıfır sayılır ve tüm yatak setleride kızıl..Kollara dokunmadım zaten hayvan gibi kol var bu araçlarda söküldüğünde bakmıştım honda ile yanyana getirdik hondanınki yavru kaldı resmen başka hayvan gibi olan bir ekipman ise baskı balata fena büyük...

PriSOneR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuncayakyz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bendekiler forged zaten şuanda serkan wössner 8.0:1 sıkıştırmalı ve ayrıca üzerindeki krank sıfır sayılır ve tüm yatak setleride kızıl..Kollara dokunmadım zaten hayvan gibi kol var bu araçlarda söküldüğünde bakmıştım honda ile yanyana getirdik hondanınki yavru kaldı resmen başka hayvan gibi olan bir ekipman ise baskı balata fena büyük...
    öyle hayvan gibi demeyle olmuyor bu işler abi hayvan gibi basınç isterim ben yedek şanzuman siparişini verdim bile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gökhan 2 barlık gaz veriyosun anasını satayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gökhan 2 barlık gaz veriyosun anasını satayım
    nefesimiz yetse 2.5 dicemde yetmiyor

cetinkaya55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PriSOneR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nefesimiz yetse 2.5 dicemde yetmiyor
    sende hiç utanma yok mu? bu gazla en az 1,8 üfleyecek tuncay,üfürükçü yapacaksın adamı bea

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bülent abi ayarımı bozuyor bu benim yaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bülent abi ayarımı bozuyor bu benim yaa
    neyse ki dr ecu ayarını yapıyor,oradan durumu kurtarıyorsun

serkan_2120 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 barmı o kadar masrafa yetermi bence yapmışken en az 3 bar baski alem araba görsün
    şaka bi yana bence 1.4 üstü riskli olur gibi geliyor şahsen ben fazla yüklenmek istemezdim
    frenlere ne yapacan varmı bi plan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün Ms'i iyi bilen özgünün de yakın arkadaşı olan Murat bey ile görüştük.Kendisi sağolsun bana ilgi gösterdi çoğu konuyu bana anlattı kısaca Ms2'nin bu araca olamayacağını üzerinde enjektör çıkışı olarak sadece çift çıkış olduğunu yani yarı sıralı bir ateşleme sistemine sahip olduğunu benim aracında tam sıralı olduğu için(yani enjektörlerin ayrı ayrı ateşlenmesi) Ms için extra bir dört çıkışlı bir kart gerektiğini söyledi.Zaten Ms2 dende tam netice alınamayacağını belirtti.Yanlış bir cümlem varsa lütfen düzeltsin.
    Sonuç olarak benim yurtdışından yeni versiyon MS3 getirtip takılması gerektiği söyledi.Son konuşulan bunlar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cetinkaya55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende hiç utanma yok mu? bu gazla en az 1,8 üfleyecek tuncay,üfürükçü yapacaksın adamı bea
    Tamam vaz gectim 2 bardan meth kiti alim yarin destegi ile 1.5 bar kabulum ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün Ms'i iyi bilen özgünün de yakın arkadaşı olan Murat bey ile görüştük.Kendisi sağolsun bana ilgi gösterdi çoğu konuyu bana anlattı kısaca Ms2'nin bu araca olamayacağını üzerinde enjektör çıkışı olarak sadece çift çıkış olduğunu yani yarı sıralı bir ateşleme sistemine sahip olduğunu benim aracında tam sıralı olduğu için(yani enjektörlerin ayrı ayrı ateşlenmesi) Ms için extra bir dört çıkışlı bir kart gerektiğini söyledi.Zaten Ms2 dende tam netice alınamayacağını belirtti.Yanlış bir cümlem varsa lütfen düzeltsin.
    Sonuç olarak benim yurtdışından yeni versiyon MS3 getirtip takılması gerektiği söyledi.Son konuşulan bunlar...
    Arkadaş anlamıyorum ne arabaymış bu,rover olunca herkes'den farklı yorum çıkıyor.Benim arabanın ecu ve tesisatını mengü ,ayarıda Ümit arkadaşlar yaptı,ben şunu biliyorum ecu'yu değiştiğinde arabanın kişiliği değişir yani sen neyi nasıl ayarlamak istiyorsan o dur. Bende ecu'dan ve ayarından anlamam....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim şansım bu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cetinkaya55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş anlamıyorum ne arabaymış bu,rover olunca herkes'den farklı yorum çıkıyor.Benim arabanın ecu ve tesisatını mengü ,ayarıda Ümit arkadaşlar yaptı,ben şunu biliyorum ecu'yu değiştiğinde arabanın kişiliği değişir yani sen neyi nasıl ayarlamak istiyorsan o dur. Bende ecu'dan ve ayarından anlamam....
    Şuan senin aracının bar/hp değerleri nedir abi?

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazmayayım dedim ama hepiniz çok iyi biliyorsunuz wated spark ile individual ateşleme yada enjektorun farkalrını iyiliğinden haberin varmı senin ? Kemal wasted spark yapmışo olmamış ben sıralı yapıyorum varmı sorun ? itirazı olan varmı Msle yapmıyorum motecl e yapıyorum aem le yapıorum haltechle yapıyorum Sıkıntısı olan varmı ?

senin arabanı yaptı ise buyur çık Dbn ölç yada dynonu çıkar ölç görelim ne araban varmış kaç beygirmiş görelim tebrik edelim sana *** atmayalım arabanın hali gerçekten içler acısı Ne tesisat kalmış ne baska bişi kalmış komple çöpe atıp adamgibi bir tesisat kurmak istiyorum adam gibi bir işletimi olsun istiyorum ben wasted aspark sewmiyorum sıral olsun istiyorum bundada hiçbirr sakınca yok

Sence varmı ?

4 ay önce bircümle kurdum hala dewam ediyor arzu ederse söleyebilir tuncay
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazmayayım dedim ama hepiniz çok iyi biliyorsunuz wated spark ile individual ateşleme yada enjektorun farkalrını iyiliğinden haberin varmı senin ? Kemal wasted spark yapmışo olmamış ben sıralı yapıyorum varmı sorun ? itirazı olan varmı Msle yapmıyorum motecl e yapıyorum aem le yapıorum haltechle yapıyorum Sıkıntısı olan varmı ?

senin arabanı yaptı ise buyur çık Dbn ölç yada dynonu çıkar ölç görelim ne araban varmış kaç beygirmiş görelim tebrik edelim sana *** atmayalım arabanın hali gerçekten içler acısı Ne tesisat kalmış ne baska bişi kalmış komple çöpe atıp adamgibi bir tesisat kurmak istiyorum adam gibi bir işletimi olsun istiyorum ben wasted aspark sewmiyorum sıral olsun istiyorum bundada hiçbirr sakınca yok

Sence varmı ?

4 ay önce bircümle kurdum hala dewam ediyor arzu ederse söleyebilir tuncay
    Bu yazdıkların bana mı? anlayamadım nedeni ise hiç bir şekilde ukalalık yapmadım kimsenin işini saygısızlık etmedim ve ortaya bir iddea koymadım ve hatta son cümlemde de ecu dan ve ayarından anlamam dedim.Burada aracına kendince bir şeyler yapmış olan arkadaşın yılgınlık yaşamaması için bir şey söylüyorum ve hatta sizlerin işinizde iyi olduğunuzu burada ve telefondada tuncaya söylüyorum.

bana ne senin ne isteyip istemediğinden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olursa olur olmazsa olmaz yeterki kimsenin huzuru bozulmasın ortam gerilmesin önce sağlık hepimiz bir çatı altındayız...

mstfkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Krank tekerinin 36.1.1.1.1(orjinali zaten) den 36.1 e çevrilmesi gerekiyor.Benim arkadaştada aynı sıkıntı vardı.Çevrilmeden çok zor...

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mstfkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Krank tekerinin 36.1.1.1.1(orjinali zaten) den 36.1 e çevrilmesi gerekiyor.Benim arkadaştada aynı sıkıntı vardı.Çevrilmeden çok zor...
    Bülent abının arabayı yapmadan önce çok araştırma yapmıstım 3 tıp krank tekerı çıkar artık sansınıza hangisi çıkarsa

MS2 nin bu 3 tekerede desteği War ama bu paternler uzerinde cokfazla kafa yoran zaman harcıyan insanlar yok belki Yunan forumlarında wardır ama gogle amca iyi bı tercüman degil çok anlasılmıyo o yüzden sıkıntı cıkartıyo patırdıyo çok fazla ısınıyo vs. Bununda en kolay çözüm yolu krank tekerını 36-1 e çevirmek o şekilde sıkıntısız kullanabılırsınız kı örneği mevcut onun haricinde ya orj beyınle devam edıceksınız ya da yanlış bılmıyosam ıngılterede 2000 sterlin e gelen bı beyin War onu alıcaksınız

MS lede ılla wasted spark kullanıcaksınız die bisi yok sequentıal cop bobin kullanabilirsiniz ama enjeksiyon semi-sequentıal olucak buna suan için sağlıklı bı çözüm MS3 ya da sequentıal board War ama sequentıal board un egt yı asırı yûkselttıgıni okudum oda çok sağlıklı degil geriye ms3 kalıyo sadece zaten krank tekerını 36-1 e cevırırseniz MS3 alnmak mantıksız hemen hemen aynı paraya haltech de alınabılıyo

Orj beyının dıstrıbûtörlü olduğunu göz önüne alırsanız bence size en uygun şekilde 36-1 tekerle bırlıkde MS2 olur

Arabanız suan zaten bu konuda tecrubeli insanlara emanet sızın ısteklerınız çerçevesinde arabanızı yapıcaklardır içiniz ferah olsun keşke bizim arabalar içinde hondalar gibi zıbılyon adet beyin takılabılır olsada bukadar ugrasmadan tak calıstır çalıştırıp devam etsek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Allahın izni ile zımba gibi teslim alacağız tunerimizden.
    Ama hızlı bir şekilde teslim alırsak sağlığım açısından iyi olacak ayağım nasır bağladıda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)