selamlar arkadaşlar ;
s13 için e-manage ultimate piggyback ecu kullanmayı düşnüyorum , hem mapping konusunda kendimi geliştirmek , ayrıca tabiki aracı daha iyi yürütebilmek için.
sorum şu , e-manage i map sensor ile kullanmayı düşünüyorum , hazır da greddy nin elektronik boost saati var elimde 2 bar lık . mantık olarak göstergenin sensorü emmeden gelen vakum hortumu ile basınç ölçüyor dolayısı ile map sensor dür. ( bunları bildiğinizibiliyorum sadece kendimi onaylatmak istiyorum ) acaba e-manage de bu sensorü map sensor olarak kullanabilrmiyim?
diğer sorum ise daha önce bir arkadaşım aem wideband ın arkasındaki boş pinlerden çıkış alıp e-manage de afr gösterebilmişti . bunu da yapmayı planlıyorum ..
diğer bir problem ise , piggy back i bağlamak için orjinal ecu bağlantılarımı kesmek vs. istemiyorum , ebay den hazır harness kit baktım fakat ca18 için yok sr20 için var. orjinal konnektörlere bağlayıp hem ecuya hem e-manage e çıkış veren bir harness tipi . bunu bana hazırlayabilecek birisi var mı acaba bildiğiniz , yani orjinal balantılarımı kesip bişmeden araya girebilecek bi konnektör kim hazırlayabilir.?
ileride aem ems ye geçmeyi planladığım için orjinal kablolarıma dokunmak istmeiyorum
cevaplar için şimdiden teşekkür ederim