hangi isimle satıyolarmış ki Tr de megasquirt'i?
Printable View
hangi isimle satıyolarmış ki Tr de megasquirt'i?
ben lisanlı işletim sistemi kullanıyorum
ha gerçi v2.2 boardu kopyalamakta bşy yok 1 gün sürmez iki katmanlı nede olsa, aynısı yapılıp çok rahat satılınabilir ama üstüne kendi adını yazmak fln komik şeyler
kım neyın adını degıstırmıs ,? ben yaptım bunu bunun adı şerefettin demiş ? hangı ısımde satılıyormus ? ısım hakkımı degısmıs veya hangı pcb ye megasuqırt adında bı ısım verılmıs yazılımımı degısmıs ? neyı ne kadar bılıyorsunuz bu konuda ? veya neye hakımsınız yorum yaparken ?
http://www.techturkey.com/forum/show...53&postcount=5
bilgiye gerek yok sadece okuma yazmam var. sizde yazma var ama okuma yok galiba bak adam kapatma gereğinde "devremi alıp kendi adıyla satıyor" diyor.
Siteye girmek sorun değil ki , değiştirin ip yi girin
bu konu neden gerı geldı buraya ? ben gece yazacaklarımı yazdım hala neyın pesındesınız madem gerı getıryorsunuz butun postlarla bırlıkde gelsın!!!!!!!!!!
http://www.sahibinden.com/programlan...QQdisplayitem?
beyler bunu buldum
Onur kopyalamaışsssın insanlar isyanı etmiiş senin yüzünden neden giremicekler siteye ?
sormuş biri diğerleri cevaplamış Kimse kusura baklmasın 50- 100 dolar fazla verip almak mantıklı gelir bana kopyalşamayı sewmem
Kop neyi savunuyorsun anlamadım ama sonuç olarak o sitelerden legal yollarla destek alınamıyor şu an. Beni ilgilendiren kısmı bu.
megasquirt i kimlerin nasıl geliştirdiğini herkes biliyor. Şark kurnazılığı yapılacak bir konu değil.
Bu arada ben hem evimde hem işyerimde lisanslı windows kullanıyorum. Buna serverlar falan filanda dahil.
özgun kopyalmıssın dedın olaya bakarmısın bı sadece boardı burda yaptım nedır yanı bunu yapmamdakı amac neden gumruk vereyım neden pahalı para odeyım ıyı ms de gelısıme gelınce oynamak serbest uzerınde ee pcb yı yapmaya gelınce yasak ? nedır bundakı mantık.ben burda boardı yaptım trnasıstorunu kandasöturnu vs sını elektronıkcılerden satın aldım neden elımde ımkan varken elın gavuruna muhtac olayım ve artık ustune basa basa soluyorum sacma sapan yazıyorlar yok ısmını degıstırmıs vs dıe ben ısmını felan degıstırmedım urettım pcb nın fotosunu eklerım ve altında aynı orjınalı gıbı megasuqırt yazıyor kımse bılmeden yorum yapmasın
nedemek neyı savunuyorsun ? sacmaladgının farkındamısın ben yaptım dıe gece yazdım varmı ıtırazın kıme ne bundan kendı halkım kazandı pcb yaptırdım kendı esnafım kazandı gavur degıl anladınmı olayı baska yonlere cekmeye kalkarsan nekadar anlamlı bı ıs yaptımı anlıycaksın sacma sapan konusmanın bı mantıgı yok ha elındekı pcb arızalanır yollarsın yurtdısına beklersın tamır olur vs olur gerı gelır bak tr de böle bı ımkan sunabılıyorum anladınmı
ozgun burda harkez durustluk abıdesı kesıldı son yazdgını sımdı gordum burda kımse chıp kopyalamıyormu ? chıp kopyalayıp satmıyormu herkez sütten cıkma ak kasık kesıldı onu anlamadım elınde ımkan olupta bunu yapmam ben dıyen yalan söler yapmam ben dıyen yapamadgından yapmam der benım dusuncem bu ımkan varken yaptım bundan normal ne var tutupda mılyonlarca yapıp pıyasayamı surdum ?
Herkesi kendin gibi görme saçmalamayıda bırak artık yeter ya. Madem çok biliyorsun kimsenin geliştirdiği yazılımı kullanma git kendin yap. Dün akşamdan bu yana kafa ütüledin resmen. Artist artist tavırlar ben yaptım kime ne falan. Ben şuan MSin sitesine girebiliyor muyum giremiyor muyum ona bakarım.
Belki bir gün kendileri tasarlayıp üretime geçerler. neden böyle siteye girilmiyo diye bukar üstelendi anlamadım. başka insanlar için kendi arkadaşlarımızın canını bu kadar sıkıyoruz yarın birgün açılır site herkes girer bu kadar yaygarayada boşa çıkmış olur.
dıkkat edersen dıkkatı okursan yazılımı felan kopyalamıyorum yanı nasıl beyın yapısana sahıp bı sekılde nerenden anlıosun anlamadım acıkcası pcb sadece cıft katmanlı ve deneme amaclı yaptım oluyormu olmuyormu dıe artıs artıs yazarımda cızerımde bu senı hıc ılgılendırmez anladınmı kocum yapabılıosan yap bırtanede kendıne olsun bıtsın bunuda ben yaptım der kullanırsın
artı ms de adam nedemıs gelıstırmeye herzaman acık acık kodlar bıraktımkı herkez faydalansın sen bunca zamandır ms sıtesınde bırseyler ogrenememısın demekkı ben bı seferde baktım çözdum
satıs felan yok ya kıme ne satmısım deneme amaclı yaptım calısyormu calısmıyormu dıe bundan dagal ne var :D buyutucek bırsey yok
üstad konuyu bi brak allahını seviyorsan.
hem bi halt ediyorsun, sonra dalga geçiyorsun.
sonra kalkıp slin konuyu beni daraltmayın dyorsun. sen mi karar veriyorsun burda hangi konunun silinip silnmeyeceğine.
Allah aşkına brak konuyu bari nasıl girebileceğimizi öğrenelim. bunuda baltalama.
Konu yine karıştı..
İp değiştirip girilebilir benimde bildiğim
ip mi dns mi?
http://www.navige.com/navige-tum-tarayicilar bunu bir deneyin
nan kop sen mi yaptın :D :D
mmustu
Megasquirt sitesini de kopyalayın da banlayamasınlar :D
Evet ben saçmalıyorum haklısın. Herkes saçmalıyor ama sen doğrusun. Dün gece ne yazdığını falanda okumuş değilim. Kendi esnafın falanda kazanmadı. ebay de bizzat kendinin 120 dolara sattığın 2.2 board'a sahip MS i benim yurdum insanına 1500 liraya takıpta benim işçim benim köylüm ben meeemurum modunda populizm yapamazsın. Yani yaparsında komik olur işte..
PCB arızalanmaz. Üzerinde kompanent arızalanabilir onu da alır Karaköy'den değiştirirsin. Sunduğun imkan falanda değil. İnsanların zaafından faydalanmak.
MS sitelerine k-tunnnel'den erişebilirsiniz.
Ülkeden gelen IP ler yasaklandığı için DNS ile çözemezsiniz o işi. Gateway olarak kullanabileceğiniz bir makineye ihtiyacınız var. ktunel bende çalışıyor bu arada.
kop42 yanlış konuşuyorsun yazdığını bi daha oku..
okudum doru yazmısım