Özgünüm çok fena gider yapmışsın yahuBiz kendi çapımızda ms ile takılan insanlarız, öyle güç peşinde değiliz , külüstür karbüratör ve k-jetronik'ten kurtulalım, bir de çıtırdan 14.7 psi basalım yeter bize
Bu konu nerelerden nerelere geldi. Eskiden MS ile profesyonel anlamda uğraşan yoktu. Hatta 1.5 sene kadar önce ben MS'i övüyordum, Korhan kardeşimiz "Bu işle kimse uğraşmaz, ancak Do It Yourself olarak kalır" demişti, fakat aradan geçen zamanda görüldü ki bu işle profesyonel olarak uğraşan birileri geldi , iş yapmaya başladı. Bu da güzel.
Fakat Al & Grippo ticari olarak sorun yaşadığı (trequal'ın dediğine göre) insanlar yerine türkiye'de bu işle amatör olarak uğraşan birçok kişiyi engelledi. Bende kendilerine mail attım bu ban konusu ile ilgili, fakat bir cevap vermediler, akabinde siteler açıldı.
Gelelim diğer konuya, Mertol abiyi yakinen tanıyorum, ticaretimiz de oldu, bana yaptığı iyiliklerin de haddi hesabı yoktur. Ayrıca hiçbir zaman için yalan yanlış konuşmaz, bilmediği konu hakkında yorum yapmaz. Eğer bir şey söyledi ise, mutlaka bildiği için konuşmuştur.
Dolayısı ile şurada hepimiz birbirimizin kah yüzüne bakıyoruz, kah bilgi paylaşıyoruz, böyle bir tartışmanın olması hoş olmadı. Keşke başından Tolga Dündar ve Gökhan arkadaşlar böyle böyle, biz Al & Grippo ile ticari olarak anlaşamadık, bunun yüzünden Türkiye'yi banladılar deseler ben şuna inanıyorum ki herkes birleşir ve adamlara baskı yapardı. Böyle bir tartışma da olmazdı...