220tc aracımıza 1.0 barlık yazılım düşüyorum yardımcı olabilecek arkadaşlardan bilgi rica edebilirmiyim. şehir dışı sorundeğil bizim için
220tc aracımıza 1.0 barlık yazılım düşüyorum yardımcı olabilecek arkadaşlardan bilgi rica edebilirmiyim. şehir dışı sorundeğil bizim için
orjinal yazılımın elindeyse yardım etmeye çalışayım
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Bir elektronikci bulup aracın beynındekı programı okutup göndermen veya buraya eklemen gerekicek ..
DynoDynamics in Ecutuned
beyini kökten yapacak kişiye göndersemaynızamanda kulaktan duyma map 0.9 üzerine müsade etmiyormuş diyorlar.
Oda olur beynide yapacak kişiye gönderebilirsin map sensörü o basınctan fazlasını görünce koruma amaclı müsade etmıyor olabilir.arac hakkında cokbir bilgim yok.
DynoDynamics in Ecutuned
Arac üzerinde derken OBD soketınımı kasdettınız eger oysa bu işi size yakın olan yapanlar vardır onlarda gereklı ekıpman var ıse yaparlar.yoksa zaten ecu acılacak o sekılde programlanacak sanıyorumkı adanadasınız tanıdıgım yok arastırmakda fayda var![]()
DynoDynamics in Ecutuned
Act var Ankara'da. İskenderun'daki 220 t'yi yapanlar. Ahmet - Cemal - Tayfun.. Cemal abi üye olması lazım foruma. 1 barın üzerinde de basılabiliyor.
şuan 3.500km lerdeyim rodaj bitti 1 barda yıl sonuna kadar yürümeyi planlıyorum yeni yılada 1.3le girecegiz inşcemal ile görüştüm büyük ihtimal cemalin yanına gideceğim.
En guzelı senın aracı daha once tecrube etmıs bırılerınden yardım almak inşallah istenilen duzeyde olur..
DynoDynamics in Ecutuned
Ms Tak :d
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
en mantıklısı MS bence.beyini götürüp yazılım yaptırmak nekadar sağlıklı olabilecek ki? araç üzerinde map yapmak,yürür halde ayarlamak en sağlıklı yoludur.ister 1,3 ister 1,0 bar bas idtediğin gibi ayarla abi.
1-2 hafta içinde arkadaşın ECLİPSE aracına MS projesine başlıyorum.bittikten sonra istersen bakarsın hoşuna giderse sanada alırız MS.artık adanada da MS le yürüyen makinalar olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)