Elimde Ms'in Db9 seri çıkışını usb ye çevirecek kablo var ancak hiçbir surette çalıştıramıyorum,driver com port ayarlarını her ne kadar oynasamda ne cihazda ne kabloda tık yok.
Elimde Ms'in Db9 seri çıkışını usb ye çevirecek kablo var ancak hiçbir surette çalıştıramıyorum,driver com port ayarlarını her ne kadar oynasamda ne cihazda ne kabloda tık yok.
.......
bunu sana mscilern cogu sölemez arasın bızı az kıvrandılarım herkez bıze muhtac olsun ayaklarında ama....digitus marka cevırıcı kullan
et giren yere dert girmez.
hiçbiri sorunsuz değil.bisürü denedim sıkıntı oluyor.en az sorunu da bi çin sitesinden aldığım 1.5 dolarlık çevirici ile yaşadım. bence com port bulunan bir notebook kullanmalısın. benim yaptığım gibi gidip bitane daha notebook alabilirsin misalkesin çözüm.
com portum var rahatım![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
çoğu usb çewirici sorun çıkartıyo ya firmware atarken bazılarını es geçiyo yada hız sıkıntısı yaşıyosun tune ederken manhattan kullanıyorum bi çok fazla sıkıntı yaşamıyorum prolific felanda çalışabilir
bağlantıyı megatune ile değil tunerstudio ile kurdum.megatune ile açarken serious problem gibi bişey diyor bağlantıdada problemler yaşadım bu yüzden tunerstudio ya geçtim ancak devirle ilgili sorun yaşıyorum,araba çalışınca devir 1000rpm de ancak tunerstudioda sürekli değişken,hafif gaz verince motorda patırdama gibi sesler geliyor.Settingste yardımcı olabilecek varmı?
.......
USB değilde laptop eski ve üstünde PCMCIA yuvası varsa bunu kullanan bir çevirci alın rahat edin.
http://www.usbgear.com/RS232-PCMCIA1.html
Gibi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
kank en iisi kendnden com portlu notebook gerisi boş
ercu rpm göstergesi atıyom 900 die sabit durmaz zaten ip gbi. megada değişim görürsün çok ufak ve seri biçimde ama arabanın devir saati daha az hareket eder.
sendeki bu mu yoksa daha büyük bir dğişimmi?
öyle ise ateşleme ayarlarında sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. referansları kontrol et derim.
MagicPerformance
aslında en güzeli ms in içine takılan serial yo usb converterlardan almak![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
ha o ha ben fark etmez
ben usb nin devreyi söküp içeri de bağladım. yine aynı sorunlar oluyor. hiç kasmaya gerek yok
en güzeli com portlu pc.
MagicPerformance
çalışınca 1000 rpm civarında duruyor kapatıp açtığımda 800-900 yada yakınında bir devirde çalışıyor ancak Tunerstudio dalgalı gösteryior 1300-2100rpm aralığında.
İnternetten birkaç VE table buldum yazdım ancak birkaç saniye çalıştıktan sonra araba stop ediyor,bu arada tps ve stok o2 sensör bağlantısı yapmadım sadece stok clt ve iat.
.......
o kadar fark olması tuhaf. parazit sorunu olabilir.
config dosyanı ekle yada gönder bakalım?
MagicPerformance
Schumi.Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)