RCkid Nickli Üyeden Alıntı
herkes herkese saldırmış, arada bize de laf sokulmaya çalışılmış. bu sözler başkalarının aracılığıyla geldi bana ama sessizliğimi bozmadım. ama ortam bu noktaya, herkesin birbirine laf sokmaya çalıştığı noktaya gelirse alınırım ben de. neymiş yok beyni yakmışız yok bobini bozmuşuz. doğru ilk çalıştırmada problem yaşadık. hatta beyni bozduğumuzdan da şüphelendik. Korhan abiden rica ettik onlardaki haltech'i de denedik ama Allah'a şükürler olsun ne birşeye zarar verdik ne birşey bozduk. sadece arabayı orjinal coplarıyla çalıştırmak istediğimizden ve gerekli bilgiye ulaşamadığımızdan ve herşeyin bu sefer mükemmele yakın olmasını istediğimizden biraz geç kaldık. sonuç zaten ortada.
birisi çıkıp ağzı laf yaptığında çok güzel işler yaptığı kanısına varmak çok kolay. ben elektronikçiyim, 2-3 sene öncesine kadar arabalar ve araba elektroniği hakkında nerdeyse hiçbişey bilmiyodum, zamanla öğreniyorum ve öğrenmeye devam edeceğim. ama yapılan işlemleri gözlemlerken çok güldüm içimden, kimseye bişey söylemedim ben çok bilgili olduğumu filan iddia etmiyorum ama 2-3 sene için gözlemledim tabii kim neydi şimdi ne. ama görüyorum potansiyometrelerden ms'e de geçilse mantalite aynı