User Tag List

Sonuçlar: MS KULLANIP SIKINTI YAŞAYAN- YAŞAMAYANLAR?

Katılımcı sayısı
44. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • MS KULLANIYORUM HİÇ SIKINTI YAŞAMADIM TAVSİYE EDİYORUM

29 65.91%
  • MS KULLANIYORUM MEMNUN DEĞİLİM KEŞKE ALMASAYDIM

15 34.09%
Sayfa 8/12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
212 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: MegaSquirt - MS YARDIM

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cgr328 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mirafiori değil gürsel abicim şahin
    Su mavi tek kapi olan mirafiori degil mi yahu? Q4 makinesi yapilan?

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heee abi hatlar karıştı onun sahibi süleyman abi ismail deyince bide oda ms yazısını görünce bende şahinden bahsedion sandım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ha onun ismi suleyman mi, yanlis almisim hafizaya. Ben basimdan gecenleri bir bir yazdim, senin de yasadigin bir suru sorun oldu, sende hikayeni bizle paylassana...

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haltech bağlayıp bobin yakıyolar bobin kötü ms bağlayıp bobin yakıyolar ms kötü bayılıyorum bu yorumlara
    herkes herkese saldırmış, arada bize de laf sokulmaya çalışılmış. bu sözler başkalarının aracılığıyla geldi bana ama sessizliğimi bozmadım. ama ortam bu noktaya, herkesin birbirine laf sokmaya çalıştığı noktaya gelirse alınırım ben de. neymiş yok beyni yakmışız yok bobini bozmuşuz. doğru ilk çalıştırmada problem yaşadık. hatta beyni bozduğumuzdan da şüphelendik. Korhan abiden rica ettik onlardaki haltech'i de denedik ama Allah'a şükürler olsun ne birşeye zarar verdik ne birşey bozduk. sadece arabayı orjinal coplarıyla çalıştırmak istediğimizden ve gerekli bilgiye ulaşamadığımızdan ve herşeyin bu sefer mükemmele yakın olmasını istediğimizden biraz geç kaldık. sonuç zaten ortada.

birisi çıkıp ağzı laf yaptığında çok güzel işler yaptığı kanısına varmak çok kolay. ben elektronikçiyim, 2-3 sene öncesine kadar arabalar ve araba elektroniği hakkında nerdeyse hiçbişey bilmiyodum, zamanla öğreniyorum ve öğrenmeye devam edeceğim. ama yapılan işlemleri gözlemlerken çok güldüm içimden, kimseye bişey söylemedim ben çok bilgili olduğumu filan iddia etmiyorum ama 2-3 sene için gözlemledim tabii kim neydi şimdi ne. ama görüyorum potansiyometrelerden ms'e de geçilse mantalite aynı
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu anda araba canavar gibi bi sıkıntımız yok geçmişde bazı ihmalkarlıklarımız ve bilinçsiz çalışmalırımız oldu ama sonunda mutlu sona erdik abi emeği geçen , destek veren , bişiler için uğraşan herkeze burdan teşekkurler ediyorum saygılarımla ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cgr328 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu anda araba canavar gibi bi sıkıntımız yok geçmişde bazı ihmalkarlıklarımız ve bilinçsiz çalışmalırımız oldu ama sonunda mutlu sona erdik abi emeği geçen , destek veren , bişiler için uğraşan herkeze burdan teşekkurler ediyorum saygılarımla ...
    Teknik olarak yasadiklarini yaz bence. Atiyorum su su oldu sunu bozduk, bu bu oldu bunu yedik gibi yaz ki, teknik bilgi dagarcigi olarak bilsin herkes, hata yapmasin insanlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mengü mertol abi gibi arkadaşlardan da aynı tepkiyi bekliyorum techden kimseye ms yapmayalım ya da satmayalım ilerde haltech wems omex dta ve benzeri ünitelerdeki sorunları okuruz burdan boşverin
    İyide ben bugüne kadar hiçkimseye ne MS ne de başka birşey yapmadımki. Genelde kendime yaptıklarımı arkadaşlarım aldı falan filan. Ben zaten başkasının arabası ile uğraşabilecek ne vakite ne de sabıra sahip değilim. Hatta ve hatta gerizekalının birisi beni BG ya şikayet etmiş. Ben imal edip satıyormuşum bunlardan. Nedense bir benim haberim yok. O nedenle o hıyarlarda beni banlamışlar sitelerinden.

İnsanlar komik. Özellikle bizimkiler daha bir komikler nedense.
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyide ben bugüne kadar hiçkimseye ne MS ne de başka birşey yapmadımki. Genelde kendime yaptıklarımı arkadaşlarım aldı falan filan. Ben zaten başkasının arabası ile uğraşabilecek ne vakite ne de sabıra sahip değilim. Hatta ve hatta gerizekalının birisi beni BG ya şikayet etmiş. Ben imal edip satıyormuşum bunlardan. Nedense bir benim haberim yok. O nedenle o hıyarlarda beni banlamışlar sitelerinden.

İnsanlar komik. Özellikle bizimkiler daha bir komikler nedense.

üstad kopyala kopyala sat sora biz giremeyelim siteye. olmuyor ama böyle
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayatında MS görmemişler bile memnun değilim diye oy kullanıyorlarsa ben Murat'ın arabada kullanmam ile oy kullanabileceğim düşünüyorum. Objektif olması için oy kullanmamıştım ama şimdi kullanıcam.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arakadaslar tartısmalar iyi guzelde şu ankete hayatında ms gormemis kullanmamıs adamların oy vermesi biraz sacma olmuyormu? amac nedir ben cozemedim:S

serzenisimin sebebi bende aracıma standalone yaptırmak istiyorum ve MS bana cok cazip geliyor bu konuyu o yuzden yakından takip ediyorum kim bilir benim gibi kac kisi vardır...

insanları yanlıs yonlendirmeyelim lutfen...
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vayvayvay Msler atarlar havada ucuyor

Ben kimsenin işçiliğine *** atmadım kimseye bişey söylemedim bugün gurceeelll ilede konuştum kendiside ms 2 de hiçbir istediğimiyapamadım dedine nos control ne bişi

ben kendi Sahsi fikriimi söledim size ve övgüye uyabiliceğini düşünmüyorum HAAa biri derki suanki beygirini ölçelim takalım yapalım tune edelim kırarsam ben öderim hersey bana ait tek marsta çalıştırırımdert olmadan sürrersin desin yapsın buyursun sonra beygrini ölçelim görelim buyursun hodri meydan

Herkes herşesyiyapar hale geldi tr de komilk olmayın lütfen ben kimseye güvenmem açık sölüorum yaptırıcasamda 1 kiişiye ms toplatırım oda murat (yanlış anlamasın kimse çokinsan var güvenipte toparlatıcağım ama onların işlerigüçleri var zaman ayıramazlar %90)

AMAAA hani 350 beygir msli saxo vardı hani ben hala dynosunu göremedim koyulucaktı

gerçekten saçma yönlere çekmişsssiniz ben kimseye bişey demedim sıkıntısı olan varsa yzsssın buyursun görelim neymiş derdi b,iraz laf utkuya gitmiş haltech bobin vs vs buyurun utkunun civic i kadar hızlı bir araba yapın görelim Rckid kaç km dir sorunsuz biniyorsun aracına sölermisin bana Haltech le boboin yanar kendi hatandır arabanın sahibi ile tunerı arasındadır utkuunun uğraştı bir arabayı gözüm kapalı alırım ....

herşey biter Sıkıntısız tek marş teklemeden hoplamadan çalışır Corrrection larını hepsini yapar ondan sona gelirsiniz dersinizki buyrun alın sıkıntı varmı hayır

AMAAA verirsin aaa soğukken çalışmadıı aaaa çok ii gidio bakk haaa diip orjinlinden 20 beygir düşük çıkarsa ya tune da yada baska bişeyde ararım bunun derdini ben

m3 ü ben ayarladımtısı suanda yürüyor beyenmeyen olursa buyursun kapıda gidip deneyebilirsiniz

Hepsini geçtim Mertol abiyle konuşurus hep biyere kadar ms sonasına ms memes kalmaz der hep okadar seyse ver paray ıal la ems der

OMEX Aem tabanlı bir ecudur kökü Gemstir aem inde Momexinde dünyada ilk 3 içine girer Gems lütfen *** atıcağınız şirketlere open source tabanlı 1 ton bug ı olan kartları karıştırmayıon derim

Ms e *** atmıyorum ama sıralamada 1 olması salakca
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 nuamra olan Cartel değilmiydi yaw..

--..-.----.-..

cetinkaya55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben gayet sakinim hazarcım merak etme hiç beni gerıcek bır konu değil özelıkle zevk alıyorum okurken ama bugune kadar 10 postu gecmıyen uyeler bırden bu konuya gelip bazı seylerı sorunca noluyoruz felan oldum....
    Sorup öğrenmek için limit post nedir?
    Şu an aracım Mengü arkadaş tarafından MS 'lendiriliyor bazı arkadaşlarım konuyu net açıklamışlar yani anladığım:beklentiyle doğru orantılı olduğudur.Zannediyorum ki bizim beklentimizi karşılayacak.Yorumcular tarafından konunun,farklı yerlere çekilmesi de konunun anlaşılırlığı bakımından doğru olmasa da ortada bir rekabetin olduğunu gösterir durumdur bu gelişimin önünü açan bir etkendir.Hal böyleyken ben neden? olumsuz cevap verdim belki Mengü dostum sorabilir; ben uygulamanın süreci ile ilgili olarak tepkili yaklaştığımdan dı.

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence yazdıklarımı dikkatli okuyun ben ne erkutun işciliğine ne tolga ile gökhanın bu işe verdikleri emeğe nede özgünün tune yeteneğine ve bilgisine laf atıyorum ben 5. enjektörle saxo yürütürken o adam evo9 lara ayar yapıyodu....... sözüm bile bile lades olupda ms i kötülüyenlere MS işi benim hobim zaten verdiğim fiyatları bi sorun araştırın ne bi satış kaygım war ne müsteri kaybetme kaygım war bir kişi gelsin way mengü şöle dolandırdı bizi way böle kandırdı desin ben arabam bile yokken dolmuşla taxi ile gidip millet mağdur olmasın die araba yapmış adamım yoksa çokda umurumda olur................ yukarıda hangi tarihte ms aldığım yazıyo nerden baksan 3 yıl olmuş milletin haberi bile yokdu ozaman büyük enjektör takarsan araban çok yakar deniliyodu :P ms neymiş beyin neymiş deniliyodu................ ben böyleyim klavye arkasından erkeğim yüz yüze gelemem tırsarım ister beğenin ister beğenmeyin ben bildiğimi gördüğümü yazarım kırıcıysam kusura bakmayın ama ne konuyu sapıttırdığım war nede agresifleştiğim war hee belki yanlış biliyorumdur özür dilerim kenarda dururum ama çingen gibi üste çıkma gibi bi çabam yok neyse

onurcum o araba benim ilk yaptığım arabaydı herkes anasının karnında öğrenmiyo dimi bu işleri sen kendi arabanı bile kendin yapamazken bana gelip gidip laf atıyosun bak debriyaj mebriyaj nasıl hatırladın ben bile okadarını hatırlıyamamıştım bence biraz daha hafızanı sorgula metenin dükkana gelmiştin yanında tolgada wardı azcık daha zorla çıkıcak........... senin throttle bodylerinin biri anya biri konya kadar hava çekiyosa ms neyapsın dimi

gürcell allah daha çok versin 5 tane daha m3 ün olsun yazdığımı bidaha oku allaha şükür ingilizcen war yazmışım ne anlarsın sen ingilizcedenmi yazmışım fiyatlarının ne sewiyede olduğunu bildiğin ürünü bile bile alıp neden ben o paraya halltech alırım diyosun zaten biliyosun fiyatlarını kim zorladıki seni kendi başına almadınmı sen sipariş verdiğinde 3.0 board hatta 3.57 mevcutdu onlara baksaydın dimi

Order #22405 (Shipped)
    Order Date: Tuesday 18 November, 2008 Order Total: $349.20

Delivery Address
    mehmet ali meng�verdi
    seyh samil mah. 171. sok. 17354. ada sutek bloklari b4/1
    no : 3 daire : 8 eryaman / etime
    ankara, 06100
    06100, Turkey

Shipping Method
    United States Postal Service (1 x 2.18lbs) (Express Mail International (EMS) (8 Days))
    Products Base Final
    1 x MegaSquirt-II Engine Management System w/PCB3 - UnAssembled Kit
    Option's $247.00 $247.00
    1 x JimStim v1.4 MegaSquirt Stimulator w/ Wheel Simulator -Unassembl
    Option's $59.00 $59.00

şuan arabamı söktüm ne yazıkki dyno koyamıyorum gerçi dyno koyduğumda da kimse inanmıyoki dyno koymanın gereği nedir

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazdıklrının tamanı okumadım ama benımle olan kısmı okudum ıtb lerımın nasıl calısdıgını nerden bılıosun ? kaputumu kac sefer actın veya sana arabamı kac sfer gosterdım ???? benım kendı arabamı kendım yaptım sadece tymıngını ve pıstonlarıu nuro baba taktı gersını ben topladım hatta bu sene ıcınde 3 sefer kapak actım kendım acdım kendım soktum kendım montaj yaptım sıtede bızım oraya gelen herkez bılır ıtb yı tolgadan aldım ımkansız dedıler takamazsın dedıler taktım gayet guzel calıstı havayı nası emıyormus *** atıcak bısıy bulamadın ıyıce sacmaladın farkındamısın ))))) ıstyorsan yarın gel arabam ıstanbul yolunda arkdasın dukkanın onunde duryor sana nasıl yapıldgını havayı nasıl emdıgını ızah edeyım ? kafanda soru ısretlerı kalmasın sen cok yaptın araba bellı bı vıdeon yok bı gazlamıslıgın yok kımse gormedı soktun sımdı atmoferık yapıosun ellerıne saglık cok guzel olmus arabankı gerı soktun
    ha sunuda söleyım nurettın abı olmasa ben yapabılırmıydım araba yapamazdım bende emegı cok buyuk ama ben sırf kendım ogrenmek ıcın sen dur elleme ben sokum takıyım ınce ıscılıklerı sen yap dıyordum yanı bunda gocuncak veya hava atıcak ne var onu anlamadım ? sen kendı arabanı kendın yapamıomusun felan gıbı cocuk gıbıde sidik yarıstırmayı sevmem yanı benden cok ıyı el sıcılgındır bılmem nedır ama ben 2 senede yaptgım butun ıslerde nasıl yaptgınmı herkez bılıuyor maddı sıknıtların arasında ımkansızlıkların arasında yokdan var yaparak yaptım benı cok mutlu ettı bunun hakıkaten neresı mevzu yapılcak bı olay onu çözemedım ıyıce sacmaladın

ha cocuk gıbı ms konusunun dısında baska konular konuscaksak msnden konusalım ıstersen ? cocuk gıbı bebe gıbı lıselı muhabetlerı yapma bana yok senın sunun söle benımkı böle dıe ben yaptım 10 numarada oldu gormek ıstersen yarın gel gostereyım

benım ıtb ye laf soluosunda 1 tane hata bul o ıtb de sana hedıye edıcem ? noter cagıralım varmısın hava emısınde bır kusuru varsada sokup ıtb yı benzın dokup yakıcam ? ama senın yaptıgın emme manıolfu nerdeyse dikdörtgendi kaynaklı güvercin boku gıbıydı hıc agzımı acıp bısıy demedım yrum bıle yapmadım tecrubelıykende yaptıgın araba bellı ))) bak guzel kardesım ben senın gıbı bısıyler yapıp ıspat etme cabam yok benım benım neler yapabılcegımı neler yaptgımı benı gercekden tanıyanlar bılıyor o yuzden egolarımı baskasına satasarak doldurup masturbasyon yapmaya ıhtıyacım yok
    et giren yere dert girmez.

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cetinkaya55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorup öğrenmek için limit post nedir?
    Şu an aracım Mengü arkadaş tarafından MS 'lendiriliyor bazı arkadaşlarım konuyu net açıklamışlar yani anladığım:beklentiyle doğru orantılı olduğudur.Zannediyorum ki bizim beklentimizi karşılayacak.Yorumcular tarafından konunun,farklı yerlere çekilmesi de konunun anlaşılırlığı bakımından doğru olmasa da ortada bir rekabetin olduğunu gösterir durumdur bu gelişimin önünü açan bir etkendir.Hal böyleyken ben neden? olumsuz cevap verdim belki Mengü dostum sorabilir; ben uygulamanın süreci ile ilgili olarak tepkili yaklaştığımdan dı.
    nededın ben hıc bısıy anlamadım senıde tanımıyorum sana yazılmıs hıc bır mesajım yok sen benım dedıklerımı hıc duyma takma boswer mesaj gıdıcegı yere gıdıyor
    et giren yere dert girmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cartel bir numara en büyük. Cehennemden çıkan çılgın Tüüürk..

Ya bırakın bunları kardeşim. O onu yapmış bu bunu yapmış. Boş işler bunlar. Siz daha iyisini yapın haltek maltek yalan olsun yerine kaplumbağalar konsun..

--..-.----.-..

cetinkaya55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama bugune kadar 10 postu gecmıyen uyeler bırden bu konuya gelip bazı seylerı sorunca noluyoruz felan oldum... demişsin yaa

Bende 11. mesajı yazıp cevapladım,soru sormak kaç? post.'dan başlıyor diye yoksa sende benim söylediklerimi boşver gitsin,dostum

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı boosted_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yukarıda hangi tarihte ms aldığım yazıyo nerden baksan 3 yıl olmuş milletin haberi bile yokdu ozaman büyük enjektör takarsan araban çok yakar deniliyodu :P ms neymiş beyin neymiş deniliyodu................
    Alıntı SubieGuy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ilk megasquirt'imi yapali 6 yil olmus. Tamamen kendi deneyimimden konusuyorum, beni tanimayanlar icin baskasinin araci vs degildir. Ticari degilim ve hic olmadim, arkadaslarima yardim amacli veya kendi kullanimim icin 3 farkli MS topladim.

evet haberi yokmuş ehehe yaklaşık 5 sene önce bende araştırmıştım hatta sipariş geçicektik başka bir ecu bulunca vazgeçtik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)