Log almak için hangi kabloyu temin edicem arkadaşlar? Nereden alabilirim Ankarada bir yer olursa süper olur var ise![]()
Log almak için hangi kabloyu temin edicem arkadaşlar? Nereden alabilirim Ankarada bir yer olursa süper olur var ise![]()
Vagcom İle alabilirsin Tr da yada tyurt dışıdna aratırsan clone larını da bulabilirsin
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Teşekkür ederim Özgün. Ebay'de " http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VAG-9...motiveQ5fTools " lintekini buldum uygun mudur?
iki farklı version 908.1 gördüm birisi log alırken stabil çalışmıyordu. vag805 yeterli olacaktır.
Ankara'da isen elimde fazladan bir tane vagcom olması lazım gecici olarak verebilirim, yada sadece bir log lazım ise ofisime ugrarsan beraber alabiliriz.
as known as Umit DOGAN
Selam Dogan,
Ya bende hiç bir bilgim olmadıgı için Vag kabloları ile sordum bu yüzden. Vag908.1 hangisi kullanılırsa onu alıcam. Teşekkür ederim teklifin için araç kıbrısta oldugu için getirmem imkansız.Log alabilsem bana yeticek şimdilik zaten. Keşke daha önceden deneme şansımız olsaydı.
![]()
908 de kullanabilirsin. su an son versiyon 1061 onuda alabilirsin, 805 de fazlasıyla işini görür sıkıntı yok.
Kıbrısta yazılım yaptıgım bir siyah a3 vardı, o zamanında almıstı bir vagcom kablo benden, eğer duruyorsa onunla görüsebilirsin lefkosada.
as known as Umit DOGAN
ben senin yerinde olsam 908.1 alırım en yeni clone ama bozulucak4 tane bozdum sonra gittim orjinal aldım huzur içinde yaşıyorum
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Hmm o zaman bundan siparis veriyorum ben 908 den aliyim bir tane ilk olarak deneme yapiyimorjinal olanin fiyati ne kadar bilgin varmi Ozgun?
Dogan hic gormedim ben Magosada oldugum icin karsilasmadim hic
Hangi program ile okuycam peki varmi onerebiliceginiz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)