Yahu gören de haltech ne kadar zormuş sanacak. Ankara'da Agu motorlu VW'e OZgün bağladı, 3-4 saatte yaptılar komple tesisatını, marşa bastılar oldu bitti. Bir kere base map sorunu diye bir şey yok , generic map'ler var 6 silindir, 4 silindir için. Atıyorsunuz ecuya, tek marşta çalışıyor Haltech (sorunuz : Oz)
Gelelim bana, ben sport 2000 aldım m3 e, geçen evde oturduk canımız sıkıldı , external map sensörünü bağladık, sonra internal map sensörünü barometric correction yaptırdık. Daha sonra akşam uyku tutmadı, iat ve ect sensörlerini bağladım calibrasyonlarını yazdım, correctionları ayarladım, egt sensörü girdim correction'unu yazdım, wideband girdim, wideband'e bağlı enrichment tablosunu yazdım, haltech üzerindeki firmware'i 1.08 e yükselttim. Bunların hepsini evde yaptım.
Haltech Sport serisinin eski nesil e7 vs. ile hiç ama hiç alakası yok. Keza hala piyasada bulunan e6x ve e11x serisi de güzel ecular. e6 ve e11 halwin diye bir yazılım kullanır, sport serisi ise ecu manager diye bir yazılım kullanıyor.
Base mapleri şu adresten bakılabilir :
Platinum Basemap Downloads
Ayrıca tesisatını yapmak isteyenlere bağlayacak işten anlayan kişi tavsiye edebilirim. Mesela demin bahsettiğim Agu motorlu araca Haltech'i bağlayıp 4 saatte çalıştıran kişi Bekir'dir. Quattro Garage Ankara'nın sahibi. Bir çoğunuz kendisini yaptığı LPG'li m5'lerden tanırsınız, iyi LPG montaj ustasıdır aynı zamanda.