deathofacar Nickli Üyeden Alıntı
hacım senin yaptığına kolpa denir. 1000 tane siteye üye olmussun. amacın aynı "map coder" . geyik yaparım tanıdıklarla demissin ama onca siteye üyesin ayrıca çalışıyosun ev de bi de çocuk allah bağışlasın, ne zaman geyik yapacaksın senin deyiminle. direk site sahipleriyle konuşup kardeşim ben dizelciyim, çokda güzel dizellere chip yazarım deseydin , müsade var mı deseydin eyvallah. ama senin işin pazarlama ksımında olduğun postlarından direk anlaşılıyor. ggooggle dan beni arattır dediğin de de zaten olay aşikar bir hal alıyor. harbi olmaktan hiç bişey kaybetmezsin. al şimdi ben sana harbi harbi sana söylüyorum. benim mapimi adanadan kalkıp gelip bedava yazıyor. şimdi sen yaz bi de üstüne para ver. ha şunu da ekleyeyim sitede biraz katılım gösterip ondan sonra pazarlamaya soyunsaydın zannedersem bu kadar sorun olmazdı. totonyan la çekilmiş bi kare neyi ifade ediyor onu da anlamadım. el mi verdi sana. benim de hayat ağacındaki nicky le resmim var , izmir de çekilmiştim bi kare. şimdi ben de amerikan dizilerinde mi oynuyorum. çok saçma oldu bu iş...