aem ve motec
Printable View
aem ve motec
16 enjektör sürücem, staged injection şeklinde olucak, primary ve secondary hepsi squental
flex fuel da m85 ve pump gas şeklinde , depoya sensör gm flex fuel sensor veya düğme ile geçiş fln olabilir
trans controller olması gerekiyor, electronic controllü tci th 350 3 seleneoisi var + 2 speed gear vendor var elektrik controllü tek selenoidi var
gear vendor 12 v role mantığıyla
şanzıman binary sistem kontrollü,
Gear SolA (Output1) SolB (Output2) 3/2Sol (Output3)
P "on" "on" "off"
R "on" "on" "off"
N "on" "on" "off"
1st "on" "on" "off"
2nd "off" "on" "on"
3rd "off" "off" "on"
tabi bunların yanında neutral switch ve/veya park switch, brake pedal swtich olması gerekiyo
anlamadığım sey su staged sürdüğün zaman 8 i çalışırken diğer 8 ini kapaticakmısın ?
trans conterooleride motec kontrol edebilir
transı aemde edebilir sanırım th350mi kullanacaksın?
hayır çalışacak,
bakıyım ben motec m880 e,
boost by gear fln yapabilir herhalde
http://www.prolineracing.net/engine-...6-injector-dae
incelermisin bu ecuyu abi,
açık sölim kullandım daha önce bu ecu yu 16 silindir miyi deilmiydi hatırlamıyorum
.okgüzel sıkıntılar çektim:D satagedd de sana mutluluklar :) eğerki geliştirmedilerse çok ciddi sıkıntılar çekiceksin onları staged çalıştırırken
tek güzel yani 16 enjektor kontrol edebilmesi gibi geldi bana
yanlız bir ara bunlar staged diyordu ama 8 ini kapatıp 8 inle yollarına dewam ediyorlardı yani 16 sı aynı anda açılmıyor olabilir ama geliştirmişlerdir umarım :)
staged yapmam şart çünkü m85 yapacağım için aşırı büyük enjektör takmam gerekir diğer türlü 5000 cc olur o da, benzinle çalışırken diyelim rolantide nasıl olucak fln
hımm valla bu big stuff amerikada pro stock pro mod top fuel ve funny car sınıflarında en çok kullanılan marka diyebilirim, pro stock hariç 24 enjektör kullanıyorlar zaten
araştırmaya devam :)
unuttum sormayı hangi arabada kullanmıştın
v8 twin turbo bi araç
th400de clutch yok tork convertörlü onun dışında
4l60, 4l80 veya 700r4 lerin güç dayanımı yetmiyor 1500 hp üzeri dayanan yok,
2 ileri powerglide serisi takmak istemedik açıkcası, her ne kadar gear vendor taksamda 4 ileri olarak kullanabilcem ama gear vendor 1000 hp üzeri dayanıklı değil
geriye kalıyor 2 seçenek ya bulabildiğim içi yapılı en güçlü th400 yada lenco veya b&j tarzı air shift şanzımanlar :D
gündelik kullanıcağım arabada air shift veya level shift olmaz diye gittiği yere kadar th400 :cool:
aslında lenconun tork convertörlü 4 ileri şanzımanları var ama güç dayanımı tci ile aynı 2500 hp
Twin 108mm nerde kullanıcaksınız ? çok gereksiz bir setup promod'da bile twin 91mm kullaniyorlar 1/4 mili 5 saniye kosuyorlar..
Ayrica sanzumani Rossler'den alirsaniz kirilmaz ve shiftingi cok iyidir th210xd'ye bakin tim lynch'in kullandigi sanzumandir..
Rossler Transmissions
Motec iyidir bir cok promod motec kullaniyor...
5 ve altı için kesinlikle Blower :D