cipi kim yaptı
cipi kim yaptı
307 ic dis yikayincada fenaa gidiyo ozamanda cipli focusa 600 700 atiyo
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
focus benzinli 1.6 aracım war 1350 net ağırlığı ruhsatta yazan kaldıki dizel nasıl 1200 olsun ??? we her türlü focus alır tabi 90 lık olanı değilse veya arkadaşların dediği gibi 70 lik dede vs değilse gerçekten geçtiysenizde okadar fark ile tebrik ederim isminizi tarihe yazmak gerek
sonuç olarak focus var focus var kardeşim sanada bizdekiler gibi bi focus gelmiştir.bizdekiler nasıl;
150 binde bi tane var şirkette zaten ölmüş,motor arızası filan vs.
bi tane tertemiz 100 binde var müdür biniyor titiz adam,o da aynı gidiyor 2009 veya 2010 model makyajlı kasalardan.ama gel gör ki sonuç olarak hiç gitmiyor,bu motorlarda bi şeye dikkat etmediğin zaman ölebiliyor sanırım.
gemlikten dönerken ne varsa dayandım 198 i geçemedim rampa assagı focusla.
307 yle aynı motor.seninkinin sağlığı yerindedir,focusun değildir başka bişey yok.307 daha hafif.c4 le deneyebilirsin.
150 bg olan multijeti merak ettim ben bi de basınc acılsa daha cok olabilitesi olanı![]()
angarada yazılımlı focus varsa denemek isterim benim megane ile..
ben Erhana yaptırdım. agresif sayılır.. senin araba neydi?
audi a3 1.4t
oo iyi 18 jantların varsa güzel![]()
![]()
140 ta teneke vardı bende normal 16 vardı.gecemedim yani tam hatırlamıyorum ama fark 1-2 boy değildi 3-4 boyu vardı heralde.dimi deniz
ayrıca başka bi 140 la denedim arkadaşımla.ikimizde de 18 varken o benden azcık daha hızlı.
o zamana göre değişen ne var,18 jantlar var,cat back egzoz var.bujilerim değişik (geri çekti azcık).
o kadarda değil olm getirin tartıcaz artık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)