User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: BmW m3 e36 ve toyota supra mark 3 tercih?

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    mk3 supranın altından kalkmak için en az bir m3 parası ve daha fazlasını bayılman lazım aracın üzerine.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten supradan vazgeçtim.en iyisi bmw e36 kasa ustası yedek parçası bol çok o yüzden bmw 3.25 parayı biraz arttırabilirsem 3.28 olacak inş bakacağız.Bu arada cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

d16y4
    Misafir
    3.25 , 3.28 den daha sağlam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım işte düşünüyoruz.325 veya 3.28 günlük işimi görecek araçlar bunlar onun için 3.25 veya 3.28 işimi görecek araçlar benim gözümde

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maxo , özel mesaj kutun dolmuş.Ordan gönderemedim burdan yazıyorum ;

M50 ile M52 Bmw nin 6 silindirli motor bloklarının kodları . M50 dökümdür , M52 alüminyumdur.Farkı şudur , döküm blok turbo , supercharger gibi aşırı beslemeye çok daha dayanıklıdır.İşletim sistemi de daha basittir.Daha kolay modifiye edilir.

M52 daha gelişmiş bir motor , hafifletmek için alüminyum ağırlıklı bir alaşımdan üretilmiş.İşletim sistemi de daha akıllı.Ama bu şekilde olması modifiye olmasını zorlaştırıyor.Aşırı beslemeye zaten pek gelmiyor.Belli bir güçten sonra blok yetersiz kalıyor.Bu da yaklaşık 300hp...

İşin özü şu , eğer modifiye edeceksen M50 alacaksın.Ama standart hali ile yeter diyorsan M52 alacaksın.Drift için standart haliye yeterli değil ama bunu bilesin.

Bu arada M50 ve M52 diye 2 motor numarası verilmesine rağmen bu motorların 2000cc, 2300cc,2500cci ve 2800cc gibi farklı hacimleri var.Yani 320 lerde de M50 olabilir , 325 de de. 328 de M50 yok ama mesela.

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tutmayın, S50 alsın rahatına baksın
    M. The most powerful letter in the world.

driftnolimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu supranın sahibiyle yıllar önce bende konuşmuştum.
    2005 model palio 1,2 verecektim ama takasta aradaki 1000 TL iş bozuldu. Ben başabaş değişmek istedim şahış üste 1000 TL para istedi. Bence bu aracın piyasa değeri bu olamaz. Japonyadan sürekli parça geirtmen gerekir. 200 SX daha mantıklı bir seçenek ama 200 SX'te proje yapacaksan kenarda bi 200 SX parası daha ayırmış olman gerekir.
    Mantıklı olarak yapman gereken min. 2,5 motorlu BMW almandır. Kullanışı, yedek parçası, işçiliği, ve drifte uygun yapasıyla sana keyif verecek otomobildir
    F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mechanix:Posta kutumla ilgilenmedim.Her neyse cevabımı buradan öğrendim.M50 doğru bir seçim.Bu arada drift katerolojisinde açmış olduğunuz türkiyede drift için tercih edilen araç konusu inceledim faydası oldu

driftnolimit:Önerin için teşekkürler bmw 3.25 en doğru kararlı bir seçim.Nissan 200sxde güzel bir araç fakat masraflıdır yedek parçası falan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)