User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
40 sonuçtan 39 ile 40 arası

Konu: Alfa mıto qv 200hp vs. Vw rocco tsı 215hp

te@m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mitoda istenen verimin alınamamasını yeni nesli multiair motor ve şu garip d-n-a olaylarına bağlıyorum benim araba hazır olunca aynı speclerde bi roccoyla deneyip görmek isterim valla =)
    vala aslında kardeşim su var. barbarosa soyleyipte zorlasan yazılımla dahada uste cıkıcaktır mıto fakat barbaros cogu kısı bılıo zorlamak ıstemıo aracları bana oyle gelıo. sebo abiylede konuştuk custom garage da oda soyluo revo roccoya kafadan 45 hp garantısı verıo sadece yazılımla fakat bu sekılde motoru patlatan rocco pıyasada cok. cunku aracta alt yapı olmadan dırek yazılımla hp yukseltılmesıde cok iyi bir durum olmuyo. bazı mekanik modifiyelerlede desteklemek gerekio örnegın downpipe gibi yada intercooler gibi. ama tabi bizim tsi yada multiair turbolarda oyle ahım sahım turbolar değil yani asırı zorlanmayada pek gelcegni sanmıyorum yada gelsede sonucları agar olabilir.

te@m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Starion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birbirinden güzel iki araç. İkiside bir on sene sonra sağda solda ziyan edilmiş örnekleriyle içimizi acıtacak kadar değerliler. Sorunsuzca binersiniz umarım kazasız belasız.
    inş kardeşim allah herkese kazasız kırımsız sürüşler versin. ama emin ol duhanla ikmizde araclara ayrı bir titizlik gösteriyoruz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)