batucum sen satma aracı seni bi geçim ondan sonra satıs yappppbiliyosun hersey king olmak için
![]()
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
hersey senin için batu king olmaya azkaldııııııııı![]()
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
abi çok abarttın bu durumu sen istersen ben gaz salarım olursun yabu kadar takılmaya gerek yok
senden önce ben king muhabbeti hiç duymamıştım
![]()
EV RC güzel gidiyomus gözüme kestirdim![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
BTH RC: katalizor, orta ve son susturucu hepsi orijinal. Filtre de boğazda takılı..
bagajında çift amfi, 1 tane de bass var yaklaşık 50 kg civarı bagajda yük ile denedik
bunlar halledilirse kafa kafaya veya bth rc 1 boy önünde olacaktır. maşallah ev rc çok iyi gidiyo
ama bth rc çok iyi giden bi arabaydı şimdi nasıl gidiyo muamma maşallah araçlar...![]()
O eski halimden eser yok şimdiiiiiiiiii, günde 80-100 km yapıyorum o nedenle gündelik kullanıma uyarlamak zorunda kaldık. Hatta arabayı satamazsam LPG taktırıp ekonominin dibine vursam mı diyorum![]()