Keşke bu arkadaşa bişey yedirip içirmeseydik.
ben sl olsam benzin yakmazdım. Her geçerim diyene araba çıkarmanıza gerek yok.Kaale almayın bence. Yanınıza bir binsin zaten vazgeçer.
IN BOOST WE TRUST
clio rs i bırak sl500 500 sec bile darma duman edercliolara ölüm
fırsat bulmuşken rs leri yerden yere vuralım![]()
Cvk Rs
biz bunun denemesini yaptık zaten0-800 metre falan
![]()
SS CliOkaN Rs - Mercedes s500 5000cc)
hatta burda ozamanlar muhabetide geçmiş ama video face den silinmiş bulursam bi ara eklerim![]()
Sonucu merakla bekliyorum ama SL 500 küçük görmeyelim..
sitede daha yeniyim ama ufaklıgımdan beri araba ilgileniyorum oto elektirik işiyle uğrasıyorum ancak muhabbet çok saçma clio rs hafif araç ve gidişi çok iyi 400 metre de clio rs alacağını düşünüyorum...
Üyelerimiz - TechTurkey Forum
Önce merhaba deseydin iyiydi.![]()
denediğiniz araba s serisi.. sl500 den bahsediliyo..
Mercedes-Benz yetkili servisinde çalıştığım yıllarda sl500 le çok fazla tecrübeye çıktık. ve tecrübeye çıkma nedenimizde çekişi düşük şikayetiydi.. ve o şikayet edilen araba 170 km hızla giderken vites küçülttüğümüzde o hızda kıçını oynatan bi arabaydı.. rs e de bindim kullandım SL500 e de..
SL in sahibi olsam tenezzül bile etmem..![]()
*On3r*
neyi kapıştırıyonuz siz
ya rs ile M5 i karşılaştıran arkadaşlar bu alkol yada sigara kafası değilsiz direk kimyasal kullanıyonuz bence Lsd yada taşa falan mı düştünüz siz
![]()
clio rs leri gerçekten cok severim, güclü arabalar v.s. ama bahsedilen mercedes modelinin karşısında hiçbir şansları yok bence
bende corsa A c20xe swap (770 kg)varken 91 model sl 500 cabrioyla denedim.60 dan 200 km bastık kafa kafaya gittik.bence rs le 200 kadar kafa kafa ya gidebilir.ama 200 den sonra sl 500 fena uzar.bu arada sl 500 de 19 jant vardı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)