Bende tam onu diycektim jettanın geçtiği araba varmı diye.
Printable View
özgür abi hayırlı olsun :D
yazılımdan önce sonra denediğiniz araç oldumu? yazılım kötüye götürmüş olabilirmi? aslında bizim araçlarda yazılım şart gibi 6500de vites atıyorum devir istiyo resmen araç 7200dönsem çok daha iyi olcakmış gibi geliyor.Gerçi benimkinin olağan dışı gittiğini herkes söylüyo o yüzden böyle kalsın diyorum:) ama bence yazılımlı 206 daha iyi gitmeliydi.
valla benım araba sökük değildi birde set falan vardı tesisat bide 63lük boru var galiba oda geniş geliyor olabilir benımkı şimdi 7200 ceviriyor ama 6600ü gectıkten sonra sanki sıkılıyormus gibi oluyor anlamadm.
benım aracı bayandan aldm 70binde hiç hata yok ve hiç basılmamış bugune kadar bunun etkisi vardır belkıde:soru:
jettayıda özgür abiyide tebrik ederim gti avcısı oldu memlekete gidince araba :D
adamın arabası yürüyo ya :D kim tutar Özgür abi artık seni :D :D
Sağol janım.:D Walla ben cok eglendim burda. İn cin roll yapiyor bu ankara otobanlarinda.:D Bomboş.Zaten geldim geleli anlamadim bu otobanlar neden var . Kimsenin kullandigi yok.:) Ankaraya ugramadan bypass etmek isteyenler icin yapilmis galiba. Neyse.
Gti in yazilimi kotuye mi göturdu bilmiyorum ama iyiye götürmediği kesin. Daha once denedigi bir arac varmis onla tekrar deneyecek, ben de merak ettim dogrusu.
Hayır hersey iyi guzel.. Daha onceki halini biliyormusunuz da aracın iyiye gitmedigi kesin diyebiliyosunuz? Önceden denediniz mi? Hatta kendiniz diyosunuz önceden denedigi arabayla tekrar deniycek merak ediyorum diye? Aracın önceki ve sonraki halini kullansaydınız ne demek istedigimi anlardınız.. Öyle havadan konuşmak yakışmıyor. Her araba aynı değildir, her arac aynı gitmez. bu deneme camiasında yenisiniz zamanla bunu sizde kavrarsınız.. ayrıyetten istanbulda yapılan denemeyle ankaranın cok karsılastırılmaması gerektigini biz yıllar önce ogrendik.. Sizde zamanla ogrenirsiniz.
bencede istanbuldaki bir denemeyle hele heleki turbo bi araçla atmosferiğin denemesini,,,ankaraya uyarlamak büyük bi hata olur ,,,,turbo araba 2 şehir de de yaklaşık aynı giderken ,,,o istanbulda uçan atmosferiğin ankara da ne hale gelceğini görmek hayal kırıklığı olabilir :) ,,,ben burdaki araçlar için demiyorum tabiki ,,genelleme yaparak çıkarılan sonuç budur kesinlikle aksini söleyende olmaz ;) ...........
Erhan ,aracin daha onceki halini bilmiyorum dedigin gibi. İyiye goturmedigi ifadesinin onune "stok olana gore" deseydim daha duzgun olurmus haklisin. Her aracin ayni gitmeyecegini tabiki biliyorum. Ankaranin istanbuldan yuksek rakimli oldugunu da:)
Yuksek rakimli oldugunu cografya dersinde, basinc olayinida fizik dersinde ogrenmistim galiba:) Denemelerimizde baska faktorlerde vardi ama hepsine deginmek de mumkun olmuyor.
Bu is sizin mesleginiz, sizin kadar bilgi ve tecrubemiz yok ama sandigin kadar da uzak degilim bu islere. 90 li yillarda bu kadar imkan yoktu, onno ustaya mektup yazardin o da kafasina gore cevaplardi, simdi sizler varsiniz, kafamiza takilan olunca size soruyoruz