puahahah ya aksam aksam kirildim gulmekden hahahah gorende 20 boy gectim sanar alti ustu bir iki boy belki 200 u gecsek gecerdin onu bile bilmiyoz:)
Ben hala diyorum senin araba cigerli mudur:):)
Printable View
Kardes senin öngörün nedir? Bu basimin belasi:D 206 gti lar normalde beni gecebilir mi? Burdaki arkadasi zor da olsa gectim. Cruel ise ufalamisti beni.
Benim aabayi biliyosundur. 1400 gram agirlik, 240 cm tork, 170 lt beygir:D
Şaka bi yana nedir senin fikrin. Sen gordugum kadariyla obşa yazmiyosun hiç. Gerci bir ara bana iliştiydin jetta ile 260 basan senmiydin diye ama sonra uzatmadiydin:)
Benim araç manuel o yüzden affetmem basıncı felan :D
bu arada abicim o forge dv yerine N249 u tak bence daha iyi emin ol.
maf yoktu yaw bizde Raşit :)
Forge dv 1.35 basarken iyiydi. Stock diverter dv 1 bar üzerinde tutamıyor basıncı. Özellikle vites değişimlerinde çok fark ediyor-DU. Şu an bi esprisi kalmadı tabi. Komple söktürdünüz bana arabayı alla alla. Araba yazılımla düzgün yürüdüğünde manuel felan dinlemez yalnız stock anca plaka okursun :D (tabi yürürse orası şansa kalmış artık) Neyse huzur stock muydu ondan olsun.
benm arabanın egsoz sistemı biraz değişik sadece kat ve orta susturucu olan kısım komple sökülüp oraya 1 metre kadar 63luk boru kaynatıldı sonada acık egsoz takıldı belkı altları cok dusurdugu için olabilir bu.
yazılımdan öncekı aracla deneme şansım olmadı hergun arıyorum ama gelmıyor yapacak birşey yok denedkten sonra tekrar gidecem artık ayara.
erhan ustadan yana sıkıntı yok :)
birde 6500den sonra çevirmez derken yüzde yüz emin olarakmı konustunz yoksa öylemi tahmın edyorsunuz?