Son denemeden sonra debraj tamamen bitti. Bronzu çaktırdıktan sonra geleceğim.
Ama o gün beklemiştik. Sana ulaşamadık.
Son denemeden sonra debraj tamamen bitti. Bronzu çaktırdıktan sonra geleceğim.
Ama o gün beklemiştik. Sana ulaşamadık.
abi dünkü denemelerde gt ile 90-220 bastık. 3 de bastıgımızda benim aracın ilk tepkisi zayıf oluyor ve bariz geri kalıyor. 4 e atınca bir yarım boy daha açıyorlar. 4 un ortalarından itibaren aramızdaki mesafe aynı gt ile. 220 ye kadar sabit farkla devam ediyoruz. ilk tepkisi zayıf benim aracın. ya dsg den ya da başka bişey. şüphelendiğim bişey var. wikide okudugum kadarıyla D de bastıgın zaman ile S de bastıgın zaman aracın gaz tepkileri farklı oluyor. S de daha duyarlı diye yazıyor. halbuki rollda S de basmak mumkun olmuyor çünkü S modda da olsan vites olması gereken viteste değil bir ust viteste oluyor. yani mesela 60 la gidiyosun ve 2 de basman gerekiyor ama araç S modda ise 3 e aıyor. dolayısyla ya manuel mod a alıp aracı 2 ye çekiyorum. (tum denemelerde boyle yapıyorum) ya da bazen S de basıyourum (genelde unuttugum zamanlar) o zamanda araç önce 2 ye çekiyor ve zaman kaybediyor ( senle yaptıgımız 2. denemede oldugu gibi.)
kısacası benim aracın ilk tepkisinde problem var. bugune kadar yaptıgım tum denemelerde ilk gazla beraber hep geri kalmamın nedeni bu. 120 lik tjet te de oyle, 206 gti da da, gt de de, senle de..
121 mazda ile nasıl yürüdünüz denemiştiniz sanıyorum?
RACE WERKS
Bugün öğlen gittim zaten 30 sn sürüyor işlem akşam çok trafik vardı deneyemedim ama en kısa zamanda deneyeceğim. Olacağını zannetmiyorum. Revo TR distribütorü Powershop roccolarda sevis update den sonra revo yeni yazılım geliştirdi onlarda olmuyor felan dedi bizim araçlar artık eskidiği için servis update felan yok tabi. Gitti 40 beygir. Kürşat Revo yu listenden çıkar bence, en mantıklısı sağlam biyerde custom yapmak başka çaresi yok. Stock ilk izlenimim gaz tepkisi bariz zayıf. Araç kendini doğal olarak eskisi gibi fırlatmıyor((
Kafayı bozdum satarım ben bunu golf R gözüme kestirdim.
revoya gerçekten bravo. adamlar gerçekten çok profesyonel.
hatalı yazılımı yapıyorlar, arabayı sapıttırıyorlar ama gidince 30 sn de eski yazılımını yuklemişler. hiç sorun çıkarmamışlar. bence 500 euro da eski yazılımı tekrar yükeldikleri için almaları lazım. hatta değerli vakitlerini çaldıgın için 1500 euro da ceza kesmeliler sana.
bu ne pişkinlik anlamadım...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)