i es gerçekten de geçer arkadaşlar heleki vtec2yle hiç denemeyin
Printable View
i es gerçekten de geçer arkadaşlar heleki vtec2yle hiç denemeyin
abi şimdi şöle oluyor :)
Biz bu tip araçları hep deniyoruz barzo performance olarak bilirsin :)
Bizde egzossuz sadece filtreli bir sport var bir çok araçla denettirdik araç 120.000km civarında
Headers filtre egzoslu ies ile sadece filtreli sportu denettirdik 4. vitese kadar kafakafaya 4. vites sonunda ies 1 boy öne geçiyor 5 e atıyor fark sabit 1 boy devam ediyorlar 200 lerde bırakıyorlar.
Headers filtre egzoslu 1.4 is hb ile sadece filtreli 1.6 ies i denettirdik çok yakın gidiyorlar şöföre göre bazen 1.4 is önde oluyor. 180 lere kadar bastılar bu şekildeydi.
Aynı headers filtre egzoslu 1.4 is hb ile sadece filtreli sportu denetiyoruz sport özellikle 3. vitesten itibaren açarak gidiyor.
Buradan sonuçları az çok tahmin edersiniz ama denklersek sizin için sadece filtreli ies ile filtreli sportu denetiriz :) ama görünene göre ies sporta pek dayanamaz şimdiden söyliyim ne kısada ne uzunda :) sport uzunda kesiciye bile girebiliyor net 215kmh :) video çekeriz gerekirse..
Eserinde dediği gibi gti-vti-vts-gsi tarzı 1.6 lar haricinde sportu öyle don lastiği yapacak 1.6 çıkmadı buralarda . he birisi 206 1.6 16v demiş onunlada kırklarelide denemesini yaptık 16" megane jantlarıyla lpg li sport bile 1.6 16v 206 yı geçiyor konuşmaya gerek bile yok bence :)
Olm olay o işte , uzunda napıyım ben altta gelen torku, Tüm Hondalar aynı değilmi, ies 7000 devirde güç alıyo, bak bakalım sport o devirlerde napıyo :) Sport 5 e atar olay biter çıkın deneyin :) Fanatizme gerek yok ben atadan renocuyum ama sezarın hakkı sezara :D
ies alsın be :D
VAlla banada Lazım bu tarz denemeler asLında. Ha benim Araba birazcık yüklü orası ayrı mesele. 1.6 Sınıfında Cliosport olur vs olur denemek istiyorum. Geçen 3.20 ile Denedik ufaktan fazla gidemedik yol elvermedi 3.20 i geçiyordum Tam olarak.
ies kullanmasam tamam diyeceğim arkadaşlar clio devir kesiciye kadar önde olur.
Bu mevzu yıllardır var bu forumda.Ara sıra alevleniyor :D
Bende zamanında bi niyetlendim ama deneyememiştim ne specler ne de zaman uyuşmadı :D
http://www.techturkey.com/forum/kars...-120hp-12.html
Valla en güzelini ben yapıcam denemeye gerek görmeyen arkadaşlarıma bunları okutup denemeye gidicez video çekeriz güzel bide.Burdada paylaşırım hatta 2 farklı iesle deniycem bakalım nolacak. Sonrasında zaten arabaya filtre filan yapıcam bide o zaman denerim en sağlıklısı. Araçların durumlarına göre değişecektir sonuçlar ama anladımki iesin clio yu geçsede açık ara geçiceği yok. Büyük ihtimalde clio geçecek. Bayramın 1. günü 50 km bi yere gittik 2 kişi 2. viteste bastım 190 ı rahat gördü LPG de clio ies sürmedim ama arkadaşlarımdan dolayı daha iyi hızlanıyo gibime geldi ies ten ama deneyip görücez bakalım nolacak.
bence,2side duzgun araç ise clionun 1.6 ies karşısında şansı yok,
sporta bindim sağlıklı filtre yaptım kat iptal ettim duz boru koydum ama eşek gene eşek, yazılım yapılırsa ies kadar yurur dıye dusunuyorum.