User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
56 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Clio Sport 1.6 - Civic İES

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i es gerçekten de geçer arkadaşlar heleki vtec2yle hiç denemeyin
    ECUTECH İstanbul

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 206xs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence 206 1.6 16v var ekstra olarak
    206 yavaş geçsin ben çok denedim zamanında hiç geçen değil en yakın yürüyen 1-1.5 boy arkamdan geldi
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

baha38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ies e binmeyen boş yorum yapmasın bi zahmet ,zaten ies sahibi olan adamda nasıl yürüdüğünü bilir..Clio yu uzunda don lastiği eder
    Şimdi stock olarakmı konuşuyosunuz? Geçer diyende çok neye göre şimdi siz denedinizmi iesle clioyu gördünüzmü? Ben gerçekten deneyenlerden yorum istiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    i es gerçekten de geçer arkadaşlar heleki vtec2yle hiç denemeyin
    Vtec 2 ies i geçemiyo sanırsam demi. Bana kalırsa iesi bilmiyorum ama vtec 2 yi geçer gibime geliyo

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baha38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi stock olarakmı konuşuyosunuz? Geçer diyende çok neye göre şimdi siz denedinizmi iesle clioyu gördünüzmü? Ben gerçekten deneyenlerden yorum istiyorum
    Şimdi biz tabiki denedik , ve şimdi biz belki bu akşam belki bu akşamdanda önce deneyebiliriz her iki arabada bizde mevcut...

Street Driver
    Misafir
    ies e binmeyen boş yorum yapmasın bi zahmet ,zaten ies sahibi olan adamda nasıl yürüdüğünü bilir..Clio yu uzunda don lastiği eder
    abi şimdi şöle oluyor

Biz bu tip araçları hep deniyoruz barzo performance olarak bilirsin
    Bizde egzossuz sadece filtreli bir sport var bir çok araçla denettirdik araç 120.000km civarında

Headers filtre egzoslu ies ile sadece filtreli sportu denettirdik 4. vitese kadar kafakafaya 4. vites sonunda ies 1 boy öne geçiyor 5 e atıyor fark sabit 1 boy devam ediyorlar 200 lerde bırakıyorlar.

Headers filtre egzoslu 1.4 is hb ile sadece filtreli 1.6 ies i denettirdik çok yakın gidiyorlar şöföre göre bazen 1.4 is önde oluyor. 180 lere kadar bastılar bu şekildeydi.

Aynı headers filtre egzoslu 1.4 is hb ile sadece filtreli sportu denetiyoruz sport özellikle 3. vitesten itibaren açarak gidiyor.

Buradan sonuçları az çok tahmin edersiniz ama denklersek sizin için sadece filtreli ies ile filtreli sportu denetiriz ama görünene göre ies sporta pek dayanamaz şimdiden söyliyim ne kısada ne uzunda sport uzunda kesiciye bile girebiliyor net 215kmh video çekeriz gerekirse..

Eserinde dediği gibi gti-vti-vts-gsi tarzı 1.6 lar haricinde sportu öyle don lastiği yapacak 1.6 çıkmadı buralarda . he birisi 206 1.6 16v demiş onunlada kırklarelide denemesini yaptık 16" megane jantlarıyla lpg li sport bile 1.6 16v 206 yı geçiyor konuşmaya gerek bile yok bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Street Driver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi şimdi şöle oluyor

Bizde egzossuz sadece filtreli bir sport var bir çok araçla denettirdik araç 120.000km civarında

Headers filtre egzoslu ies ile sadece filtreli sportu denettirdik 4. vitese kadar kafakafaya 4. vites sonunda ies 1 boy öne geçiyor 5 e atıyor fark sabit 1 boy devam ediyorlar 200 lerde bırakıyorlar.

Headers filtre egzoslu 1.4 is hb ile sadece filtreli 1.6 ies i denettirdik çok yakın gidiyorlar şöföre göre bazen 1.4 is önde oluyor. 180 lere kadar bastılar bu şekildeydi.

Aynı headers filtre egzoslu 1.4 is hb ile sadece filtreli sportu denetiyoruz sport özellikle 3. vitesten itibaren açarak gidiyor.

Buradan sonuçları az çok tahmin edersiniz ama denklersek sizin için sadece filtreli ies ile filtreli sportu denetiriz ama görünene göre ies sporta pek dayanamaz şimdiden söyliyim ne kısada ne uzunda sport uzunda kesiciye bile girebiliyor net 215kmh video çekeriz gerekirse..
    Aman siz denetmeyin

ies hp avantajı ile uzunda alır..

Street Driver
    Misafir
    Aman siz denetmeyin

ies hp avantajı ile uzunda alır..

ies in torku düşük abi vites oranlarıda uzun o yüzdne devir çevirmekte zorlanıyor özellikle stock ies gerçekten çok bariz sporttan geri kalır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ies in torku düşük abi vites oranlarıda uzun o yüzdne devir çevirmekte zorlanıyor özellikle stock ies gerçekten çok bariz sporttan geri kalır.
    Olm olay o işte , uzunda napıyım ben altta gelen torku, Tüm Hondalar aynı değilmi, ies 7000 devirde güç alıyo, bak bakalım sport o devirlerde napıyo Sport 5 e atar olay biter çıkın deneyin Fanatizme gerek yok ben atadan renocuyum ama sezarın hakkı sezara

Street Driver
    Misafir
    Olm olay o işte , uzunda napıyım ben altta gelen torku, Tüm Hondalar aynı değilmi, ies 7000 devirde güç alıyo, bak bakalım sport o devirlerde napıyo Sport 5 e atar olay biter çıkın deneyin
    denedik be abi ondan konuşuyorum ztn

ies in özellikle 4. vitesi çok uzun 3 ten 4 e atınca bariz yığılıyor araba tork her devirde düşük ies te vtec sistemide yok zaten karıştırma

gazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ies alsın be

EmrahERKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VAlla banada Lazım bu tarz denemeler asLında. Ha benim Araba birazcık yüklü orası ayrı mesele. 1.6 Sınıfında Cliosport olur vs olur denemek istiyorum. Geçen 3.20 ile Denedik ufaktan fazla gidemedik yol elvermedi 3.20 i geçiyordum Tam olarak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ies kullanmasam tamam diyeceğim arkadaşlar clio devir kesiciye kadar önde olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu mevzu yıllardır var bu forumda.Ara sıra alevleniyor
    Bende zamanında bi niyetlendim ama deneyememiştim ne specler ne de zaman uyuşmadı

http://www.techturkey.com/forum/kars...-120hp-12.html
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla en güzelini ben yapıcam denemeye gerek görmeyen arkadaşlarıma bunları okutup denemeye gidicez video çekeriz güzel bide.Burdada paylaşırım hatta 2 farklı iesle deniycem bakalım nolacak. Sonrasında zaten arabaya filtre filan yapıcam bide o zaman denerim en sağlıklısı. Araçların durumlarına göre değişecektir sonuçlar ama anladımki iesin clio yu geçsede açık ara geçiceği yok. Büyük ihtimalde clio geçecek. Bayramın 1. günü 50 km bi yere gittik 2 kişi 2. viteste bastım 190 ı rahat gördü LPG de clio ies sürmedim ama arkadaşlarımdan dolayı daha iyi hızlanıyo gibime geldi ies ten ama deneyip görücez bakalım nolacak.

pepecura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence,2side duzgun araç ise clionun 1.6 ies karşısında şansı yok,

sporta bindim sağlıklı filtre yaptım kat iptal ettim duz boru koydum ama eşek gene eşek, yazılım yapılırsa ies kadar yurur dıye dusunuyorum.

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi şimdi şöle oluyor

Eserinde dediği gibi gti-vti-vts-gsi tarzı 1.6 lar haricinde sportu öyle don lastiği yapacak 1.6 çıkmadı buralarda . he birisi 206 1.6 16v demiş onunlada kırklarelide denemesini yaptık 16" megane jantlarıyla lpg li sport bile 1.6 16v 206 yı geçiyor konuşmaya gerek bile yok bence
    206 nın RC si dışında hangi arabası yürüyoki xs i yürüsün
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pepecura Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence,2side duzgun araç ise clionun 1.6 ies karşısında şansı yok,

sporta bindim sağlıklı filtre yaptım kat iptal ettim duz boru koydum ama eşek gene eşek, yazılım yapılırsa ies kadar yurur dıye dusunuyorum.

Ne bekliyorduki.Filtre egzozla uçak olan araba gördün mü?
    He bunları yapıp da araban yerinde saydıysa araçta bakımlara yönelmek lazım.
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

pepecura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ArMy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne bekliyorduki.Filtre egzozla uçak olan araba gördün mü?
    He bunları yapıp da araban yerinde saydıysa araçta bakımlara yönelmek lazım.
    yani çok bişey beklememek lazım..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)