mavi ve te37 olsun buda![]()
Rx8 motorundan dolayi cok fantazi olur.. 350Z yakiti yonunden dusundurucu. Bu sinifta bence en mantikli secim eger evo yu dusunmezsek S2000 olacaktir.
Tamamen kisisel bir tercih mekan mekan gezerim seklimi yapar arada sirada gazlarim yanlarim diyorsan S2000. Yakit bakim vs. masraflari yonunden de S2000 tabiki. Amaaa Bu arabayi gazlamak icin aliyorum surekli tapa gaz giderim viraj kasarim roll yaparim yakitida onemli degil diyorsan kipkirmizi bi evo 9 adaleti saglicaktir![]()
bir sene boyunca s2000 kullandım ve yaklaşık bir senedir de evo 9 sahibiyim, kesinlikle evo 9 derim![]()
Turbo, dört çeker, dört kişilik, modifiyesi kolay ve çok daha zevkli. Yanlamak gazlamak için s2000 alma evo al.
2 kişilik araba bir sure sonra çok sıkıyor ve içinde bunalıyorsun çok küçük.
S2000 hayalinse kesin ilk ona binmelisin ( benim hayalimdi ilk onu seçtim ). Evodan sonra s2000 e binersen ertesi gun satmak istersinEvo çok farklı ...
bencede evo cok farklı bı araç..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Nissan 350zx = Çoğu nissan hastasının beğenmediği bir araç çok şey beklendi fakat Türkiye şartlarında yapılabilecek bir araç oldugunu sanmıyorum sürekli Amerika ile temasta olmanız gerekir.Bildiğim kadarıyla zx serisi parçaları japonyadan değil Amerikadan getirtiiriliyor.
Rx8=Makyajlı kasa dedikleri kasa kullanan arkadaşlarım,abilerim var hepsi şuanlık memnun tek sıkıntısı aracın sürekli yağ eklemek ve arka tarafın kücüüüüüücükk olması.
evo=laf söylemeye gerek duymuyorum git ve al onu
Arkadaşlar yaptığınız yorumlar için herbirinize teşekkür ederim çok yararını gördüm, büyük konuşmamak gerek hayatın ne göstereceği belli olmaz ama rx8 i kafamdan çıkardım. 350z ile Evo IX arasında git geldeyim. Aldığım yorumlar ve yaptığım araştırmalar doğrultusunda 350z nin mantıklı bir tarafı yok çok büyük ihtimalle evo olacak ama yine de haftaya gidip bir iki 350z ye bakacağım belki farkedeceğim + ve/ veya - leri olacaktır. Tekrar teşekkürler. İyi forumlar![]()
çok iyi yol tutmak ve hızlı olmak amacın yoksa rx8 al.
rx8 motoru sapasağlamdır sana kim rx8 motoru sağlam değil derse ve evo tavsiye ederse kırılmış onlarca evo motoru var veya sti vs. yani her motorda sorun çıkar ama unutma 1.3 vergisi ve 10.000d/d hiçbi arabada yokHer evo kırılır demiyorum benim dediğim kullanıcı hata yaparsa her arabada sorun çıkar.
350Z gerçekten fantezi çünkü inanılmaz vergisi var yani motor sesi güzel belki ama gene modlanmış evo kadar gitmez sonuçta rx8'e göre artı eksileri bakılınca rx8 öne çıkar.
Uygun fiyatlı ilk sahibi temiz kullanmış bi rx8 bul keyfine keyif kat. bi ara 40-45'lere kadar fiyatları düşmüştü hatta makyajsız kasa sıfır olarak 55'lere satıldı
(rx8, evoX ve s2k sahibiydim)
Yazılım sadece filtre egzozlu bir araç pompa benziniyle gerçekçi olarak 310-320 civarı olur diye düşünüyorum.Bunun üzeri güç olayı para-şokomel eğrisi gibi,ne kadar para o kadar güç tabiki doğru tercihlerle.
Evo motorunun kırılabileceğini söyleyen arkadaşın da eksik söylediği bişey var,kötü benzin almayan,kötü yazılımı olmayan bir Evo nun motorunu kırmak gerçekten bir başarı olur.Yazılımla basınç açma konusuna gelince,kendi turbosunun limitlerinde kırılcağını düşünmüyorum saçma sapan avans verip kötü benzinle aracı sıkıştırmadıktan sonra,bilindiği üzere dünyanın stock olarak basınca en dayanıklı 4 silindir motoru olan 4g63e sahiptir kendileri,stock internalle bile önü açıktır.
Arkadaşlar herbirinize tek tek teşekkür ederim yardımlarınız için kararım evo IX dur bir aksilik çıkmadığı sürece konunun çok yararını gördüm tekrar teşekkür ederim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)