@tunceR
sedan si alcan galiba piyasa yükseltiyon:)
Printable View
@tunceR
sedan si alcan galiba piyasa yükseltiyon:)
sen 106 al diye piyasayı düşürüyom :)
sadece eg kasanın değil 106 nında teslerine bakarsak sonuc aynı..
civic(eski kasalar),daewoo lanos(eski),saxo,xsara(eski kasa),xantia(özellikle en eskileri),accent(neredeyse hepsi),Proton Jumbuck(2003 model 1 yıldızlı bence rekor),corolla(çok kötü sayılmaz),106,306... bu liste bitmez
2000 yılındaki bir teknoloji için ortalama sayılır aslında bunlarda
106 gti ;)
bu 106 gti ile si ayıran en önemli özellik nedir ?
gti'nin bi spor araba olması pistte ferrariden daha iyi süre yapması vs. vs.:D
Rahatlık: Civic
Performans: 106GTi
Sağlamlık: Kesinlikle Civic
Parça : Kesin 106 gti
arkadasın burda ne istediği son kararı verdiricek... yakıtıda sanırım 2side birbiriine yakındır gibi geliyor.karsılaştırmaları stock halde yaptım.yalnız biri 18 yasında olucak diğeri de 11 yasında olucak bence genel olarak en az 106 gti de basın ağrır
suan yazıcagım kelimeler tamamen orjinal araçlar için geçerlidir. kaza yapmış yıpranmış motoru bitmiş araçlar hakkında degildir...
1. fiyat
106 gtı da suan orjinal olarak sahibindene baktıgımızda 14-17 arasında geziyor fiyatları ve temızı gercekten zor bulunuyor artık.
civic si nın orjinal olarak 10-12 arasında orjinalinı bulabilırsın sahibinden onca satılık var si ye 14 17 arasında istiyorlar bilki çok nadir olanları satılıyor ben kaçırdım 10 lira tertemızını hatta bir arkadaş ta kazasızını 7 liraya aldı motor yaptırdı 2 liraya 9 liraya binniyor misler gibi.
2. rahatlık ve konfor
106. bence çok rahatbir araç degil bir süre kullanmak nasip oldu yerde gidiyorsun hissi veriyor resmen.
civic si daha konforlu ve rahat bir araç.
3. performans
106 gtı önü daha acık bir araçtır Si ye göre fakat burdaki amacınıza baglı olarak ztn yarış amaçlı alıyorsan 106 gtı yeterli Si ye gerek yok fakat yarışlarla çok ugraşmıyacam biraz gaza bastın mı gitsin dersenız Sİ güzel tecrübeli dokunuşlarla çokta iyi giden bir araçtır hele orjinal motor anahtar degmemiş bulursan bak degme keyfine.
si ye 15 lira verilmez arkadaş 15 lira Sİ ye verinceye kadar daha bir çok araç var alınıcak bende Sİ kullanıyorum hatta en son Si mi sattım yenısını aldım Sİ den vazgeçmem ama asla 11 den fazlada vermem etmez cünkü.
4. parça
iki araçında artık çok fazla yan sanayısı orjinali cıkması bulunmakta o yuzden sıkıntı çekilcegin zannetmıyorum. ucuzada var pahalısıda kesen hangisine uygun oluyorsa. örnek olsun civic si nin ön takım burç malzemeleri yansanayı toplam 150 civarı tutuyor fakat orjinalni takıcam dersen 600 civarı tutuyor tercih senın yanı....
birde sunuda yapabilirsın honda logo gibi bir araç erkut abinin bilgileri var güzel temiz bir ex alırsın 8 veya 9 a 2 bilemedin 3 lira harcasan çok keyifli giderli bi shoc vtec ın olur ...
106 nın bir çok parçası var ama nekadardır nasıldır bilmıyorum çok guzel yürüyen 106 var ciddi emek harcanıp sormak lazım aracı okadar yürütmek için ne kadar harcadırlar???
5. kaza
arkadaşlar kaza test videosu yayınlamışlar. kazalar ztn ya yüksek sürat yada dengesiz makas ve viraja girişlerden kaynaklanıyor. sen 90 km ile giderken sen kaza yapmıyorsun ki gelip sana başkası vurmadıgı sürece o yuzden kullanan kişiye baglı hızlı sürersen aracın bakımlarını yapmazsan tehlikeli sekilde kullanırsan kaza kaçınılmaz sonucuda aynı olur hangi aracı kullanırsan kullan. birde allahın takdiri ilahisi vardır kader kısmet işi bazen kazalarda bu araçtan sag çıkılır mı dedigimiz oluyor araç resmen pres olmuş adamın burnu bile kanamıyor....
en kral si 15 eder, kadir bence 106 nın önü performansda bayaa bi açık kanka:D
15 e si alanlara bide kupa werelim :)
kadircim 106 weya vts yi yürütmek için fazla bi paraya gerek yok tabii gırtlak istemiosan
14.60 ayna mahruti 350
egzost filitre chiple zewkli bi araç oluo zaten
si ile 106 gti kıyaslanrımı arkadaşlar alah aşkına...
honda hayat onda ... al si ni bak keyfinee