Honda Vti mı yoksa peugeot xs mi ?
Printable View
Honda Vti mı yoksa peugeot xs mi ?
Valla ikiside alınık :)
afedersinde arkadaşım günlük kullanım rahatlık istiyorsan gıder 4 kapı adam akıllı az yakan bı arac alırsın performans ıstıyorsanda 106 gti alrısın bunun başka bi açıklmaası yoktur si sedan mı desen bi derece düşünürsün oda rahatlık bakımından hanı 4 kapı ınmesı bınmesı kolay bagajı geniş.anlıycan si hb performans bakımından 106 ile kıyaslanamaz
iyide adam bir tek performans dememiş biz de onun için birşeyler paylaşıyoruz burada konu sahibiyle, sen bunları git o zaman konu sahibine anlat "rahatlık istiyorsan gider 4 kapı alırsın" diye.
Neyse belli ki konunun ilk mesajını okumamıştın yeni okudun, eyvallah. Sen de fikrini paylaşmış oldun.
arkadaş ben konunun ilk açıldıı dakıka okumustum bunu konuyu yazmadım yazmadım kendımı bukadar tutabıldım si nin 106 ya bı ustunluğu olmadığını anlattım bılmem anlayabıldınmı kımsenın ne marka araba alıcağı benı ılgılendırmez normalde oyuzden burda sıkıntılanmaya gerek yok ben kendı fıkrımı yazdım konuyuda okumadın dıye takılmıssında kompozısyonunu cıkarmıycaz heralde daha nasıl özetlıyelım bılemedım...
İyi de sen mesajında birşey anlatmadın, "kıyaslanır mı yaa" dedin o kadar, bende buna dikkat çektim, konuyu açan arkadaşa bir fikir edindirecek birşey yazmadın, bunu vurguluyorum. Taa ki benim mesajıma cevap verene kadar. Önceki mesajda da yazdığım gibi sen de fikrini paylaşmış oldun. Eyvallah.
Konuyu hiç etmeyelim, tecrübe sahibi arkadaşlar fikirlerini paylaşmaya devam ;)
vtec siz hondaya her zmn karşı oldum :)
ama civic konfor olsun iç mekan genişliği olarak olsun seçenek olarak olsun 106 dan her zmn üstün :)
ama kişisel tercihim temiz 106 dan yana olur her zmn
si ın üstündeki motora malesefki hiç güvenemedim kişisel bi sorun olabilir bnmki psikolojik te olabilir ama daha si sahibi olupta yatak sarmayan arkadaşım yok :D
106 bna daha eğlenceli geliyo
ama ikisinede saçma rakamlar istenmekte 10 000 den fazla vermem iki aracada bnm gözümde piyasası budur :)
106 gti bence ... daha yeni bir modele ve donanım ekstraları mevcut ;)
daha giderli , daha küçük , daha aktif :S
spor bir arabadan bekleneni veriyor ...
ihtiyaçlarınıza göre 106 gti'ın iyi bir tercih olacağını düşünmekteyim.
edit:imla
Bence ülkemize gelen ''en zevkli'' araba 106-VTS'dir. Saglamdır ne apaçilerin eline düşmesine rağmen hala yürür. Ufak tefek oynamalarla arabayı hızlandırması fiziki güzellik performans ve içine bindiğin zaman farklı bir kişiliğe bürünmene neden olan tek araç bence.
Keisnlikle yanından bile geçemez bir Si 106 Gti ın. 106 temiz olduğu taktirde kesinlikle 106 Gti