stock deıl arac dıkkat ettıysen ... ozellıklerı konunun basında yazıyoo bızım bı addamız yok gecerım gıderım alırım dıyee sadece karsılastırma oda benım arkadasımm sadece denemk amaclı ben fıkır edınmek ıcın actım bu konuyuu .. ep2 ile onu kıyaslarsan tabı gıderı olmaz .. ben tipom var 1.6 ondan cok cok ıyı gıderı var 1.6 8v leon mk 1 im vardı ondanda cok cok ıyı sende benı yanlıs anlama abicimm
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Evet benim denedigim e46 idi, pilotajda bir sıkıntı olmazsa ve stock 1.4 is den ne kadar hızlısın bilmiyorum ama şöyle totalde 5-6 boy hızlandıysan altlarda tutunabilirsin bir ihtimal , tabi bu iş tamamen pilotaj. şaşırtırsan bizleri sevinir tebrik ederiz tabiki ,video da olsun. benim 1.4 is le denemem :
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
buda konusu, 1 video daha olacaktı konunun içinde. ekleyemedim onu.
http://www.techturkey.com/forum/kars...ra-deneme.html
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
) aynenn alaman bı baska
valla kardeşim bencede 150 ye kadar bi atışma olur tahminimcebende e30 320 vardı üstünde 323 beyin vardı üst kapaktada oynama vardı stock vti ile 120 ye kadar kafa kafaya gidyodu gene
ona tahminen yazdım
![]()
35 TEK 78 BEYAZ SEDAN SUNROOF ESAY :d
valla bu sonuc bıle yeterlı
8000cc daha olsa benım ıkı katım
sonuctaa 150 bile umutlu ..
Tabi tabi 650 kg daha olsa senin 2 kati agirliginda oluyor![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yedek lastik dışarı,
depoyu fulleme
bas falan varsa evde bırak
yarım boy avantajın olsun![]()
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
ne 1.4iS miş arkadaş... markası honda olunca herkes altındakini uçak sanıyor![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)