hangi acıdan mesela bakımları düzenli yapılmış bmw e46 320ci .2litre 6 silindir.. 1.4is 1-2-3 viteste biter..bmw 4.5 hiç durmadan devam ediyor.dediğim gibi bmw yorulmamış bakımlıysa 1.4ün şansı yok . tabi bu kanıt hondadan hondaya değişir.stokta bmw diyorum. honda vtinin turbolusunuda atmo.sunuda sürmüş biri olarak.
3.20i deler geçer
3.20i cabrio harptap lı 1500 kılo stock lpg li 1.6 16v 206 110hp ile denedi 2 boy sapladı 206ya
) ucacak abısı ucacak kademe kademe
oyle yapmayı dusunuyorumm zatenn koltuklarıda sokucem
honda stockta 1.6 206 ya stockta hondada saplar .. cunku 206 daha hızlı devır cevıyor honda bunda tartısmayalım ..
1-2-3 e bile girişmek bence buyuk zevk olucakk ...
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
sen bu gazla STi'lara da kaldırırsın![]()
![]()
hondanın 1.4 motoru bence verimsiz bir motor, atmosferik olarak sen ne yaparsan yap kardeşim anca 1.6 civic motorunun çıtır yüklü haliyle yürürsün, yaptıkların boşa demiyorum ama keşke daha verimli bir araca yapsaydın tüm bu eklemeleri, kendi sınıfındaki araçlarla zevkine dene ama yüksek cc'li araçlara bulaşma bence, inş. herşey gönlünce olur..
CAN CEYLAN
150ye kadar yurur dıye dusunuyorum.4 e attıktan sonra hondanın şansı bıtıyo zaten.
ama sonucta biri 1400cc biri 2000cc, 150ye kadar bıle ıyı bence
ayrıca 1.4is yürümüyo dıyenler icin soyluyorum 90hp 1,4 motora gore bnce gayet iyi. hangı 1,4 cok cok ıyı yuruyokı
vay be kaldıran kaldırana bmw'ye. Yakında 1.6 ies vtec 1.4 ler ferrari ye de kaldırcak.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Gonlumce oluyo kardesimm zatenn ben onceki yazimdada yazidim 99 model 1.6 tipom vardi benzinle bindinn hic tup takilmadi. Honda 1.4 ondan kat kat iyi ? Ondan sonra 1.6 8v mk1 leonum vardi ondandan iyi yani nasil verim alinmiyo bilmiyorummm bi headersla bie 1.6 vtec 2 2005 model araba dragda 2 boy attim roll da ise 3 e kadar kafa kafaya gittim haa 3 de kestirdim deviri kestirmesem alirdin belki ama 170 de biraktik on kapisinda girdimm hala anlamis deilimm bu sadece bi karsilasma cc farki onemli deil ben demedim kalkalim diyee 320 nin sahibi dedi deneme sadece bakicaz gorucezsenle kus deilsek eger headers yuzunden izmirden ss replika free flow eksoz alicamm yardimci olursun diye umuyorumm
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Eğlenceli konu olmuş![]()
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
Tamamda kıstas ne burda şimdi? yani 150km ye kadar roll mü yapılacak? yoksa sıfırdan kalkıp draglamı 150km ye gelinecek. Yoksa 200km ler denenecekmi?
Bunda sen neyi başarsan alkışlıyalım seni, sen onu söyle. Maksat gönlün olsun![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bu tip karşılaştırmalardan tht'de çokça yapılıyor, orda konu açarsan daha çok hoşuna gidecek cevaplar alabilirsin, mesela 200'e kadar kafa kafaya gidersin, Honda 1,4 ama Bmw'nin 2,0 litre motorunu geçiyor işte Honda'nın gücü, Bmw zaten çok hantal motorlar üretiyor, Honda hayat onda gibi yorumlara sıklıkla rastlayabilirsin...
Her gün ilk işim o siteye girmek olur, sabah sabah o kadar çok gülüyorum ki yorumlara,1,4 is ile 106 gti geçen, standart fn2 ile E46 m3 geçen halk kahramanları sadece o siteden çıkıyor
![]()
Evet ben yapmıştım copy paste işiniO arkadaş için faydalı oldum sanırım, en azından artık saçma sapan yorumlar yapıp burda kendine güldürmüyor
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)