Hocam BMW deki üst kapak taşlama ve ince contanın aracın beygirine gidişinr hiç bir faydası olmaz 320 ile de 14is i karşılaştırmak mantıksız malesef sonuç belliydi 1.4is değil 1.6 tıda olsa sonuç yine aynı olacaktı
konu tht de açılmış olsaidi bmw de arabamı,yorulmuştur ..bitmiştir ..30 kişi denediğini ve 30'nun da geçtiği yazılı topicler dolusu sayfalar okunurdu ,hatta iesler ^ve vtec2'ler bmw ye son vites devir kesiciye kadar boy boy...
üzerine alınan alınsın ama bende eski bir honda kullanıcısı olarak bu denli fanatikliği hiçbir araç sahibinde görmedim ,bir arkadaşımız çok güzel özetlemiş
trafikte 3-4 boy beraber yürüyünce her aracı geçeceğinizi mi sanıyorsunuz ,diye ..
sonuç olarak tüm yorumları okudum ve beklenen sonuç ile karşılaşıldı,katılımı yapan arkadaşa tebrikler .
aracını tamamen düzenle tekrar dene bence. yine geçemesende normalde 150 ye kadar en fazla yarım boy geride kalman lazım.
Ha birde ne çok THT okuyan varmış.
Neden benim aklıma gelmiyor şöyle lada forumlarına gireyim ulan amma sikko arabanız var filan yazmak.
Veya üye olduğum skoda forumlarına girip sizin ki arabamı ulan terbiyesizliğini neden yapmıyorum acaba?
Opel forumlarına girip Astralar koca g.tlü gitmiyor yazsak nasıl olur?
İlker komutan beni kastediyorsan beni senin yazdığın sitede kesinlikle yazmam, sadece okurumÇok okuyan varsa emin ol eğlenmek için okuyordur, ben öyle yapıyorum
Nedir sendeki bu kompleks, rahat ol biraz, arabanın tadını çıkar işt, madem bu kadar çok seviyorsun. VW de araba mı, Opel Almanın yüz karasıdır, Vag grubunu arabadan saymam tarzı yorumlar yaprsan birisi de çıkar sana çalışır böyle
![]()
Sözüm genele. Gelip oraya Honda japon şahinidir yazan bir kaç geri adam var.
Dahası aracın donanım paketini bilmeden bunun aksesuarı yok diyen liseliler de var.
kompleksim olduğu filan da yok merak etme.
Honda donanım fakiri yazarsan ( ki yazarsın ama dayanağın olur) gözüne donanım listesini sokarlar. 2006 civic hb lerde olan bazı donanımlar bu gün yeni çıkmış sıfır araçların çoğunda yok.
2 gün önce bunun kavgası da oldu. Mesnetsiz saçma yazan olursa sonuna kadar cevabını alır.
Eğer eğlenmek için giriyorsanız bence sizde bir kompleks var. Psikolojik açıdan bakarsan insanlarla dalga geçerek eğlenmek bir bozukluktur. Ego tatminidir.
Konu başlığı spontane gelişen kapışmalar olan bir yazı grubunun içinden seçmece alıntılar yaparsan ben bunda art niyet ararım. Yaptığın düpe düz terbiyesizliktir.
Anlamadım Honda acısını nasıl dindiricez bu adamların.
Honda acım var, yolda Honda marka herhangi bir araç görünce taş atmaya başlıyorum, psikolojim bozuluyor, psikiyatriste gitmeye başladım bu yüzden
Sen hakikaten kompleksin doruklarındasın, ego tatmini konusunda iyi bir adres THT, zaten sana göre Opel, Citroen, Peugeot, VW alan salak değil mi?![]()
oraya yazdım sana da yazayım geçen sene 50 55 bin liradan bir sürü adama kliması olmayan golf itelediler. bu kafada çok adam var. bunlara açıkça hakaret ettim. burası elit ! bir forum buraya yazamam şimdi.
@ nokian aracın ayarları düzgün olmadığı halde 100 km ( 2, vites sonu ) ye kadar kafa göz gitmişler. Vites kaçırmadansürse temiz 130 a kadar zaten gidecekmiş.
Bence siz biraz küçümsüyorsunuz.
hocam senı ben sanıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)