Çok üstüne gitmeyelim artık, neme lazım küser falan, bilgilerinden mahrum bırakır bizi, korktum ben şimdi![]()
Çok üstüne gitmeyelim artık, neme lazım küser falan, bilgilerinden mahrum bırakır bizi, korktum ben şimdi![]()
Aman ha geçersin filan arkadaşların kalbine iner. 2,0 aracı nasıl geçersin diye.
sanki stock araçtan bahsediyorsun sanmışlar![]()
ilker sana burda bulaşasım gelmiyor, burda gayet sakinsin.![]()
öteki taraftaki gibi değilsin.
öteki taraf tht canım
ayagını kestik onun demissin yaa
ordaki canlılık, dinamizm burda yok sende![]()
kaçarak sığındım buraya
bebelerden dayak yıyodum![]()
ilkercim,
30 kusurluk araca binmekle burjuva olunmaz.
seni ilgiyle izlemeye devam edicem![]()
uzaktan seyrederim merak etme.bulaşmam sana
ama tht deki gıbı saçmalamaya başlarsan ilk cevap yazacaklardan birisi ben olurum haberin olsun.
gerçi seni burda keşfederlerse bana sıra gelmeden seni elek ederler burda
polonun yakıt tuketimi konusunda da aynısını yaptın. ondan bulaştım sana.
adam arabam çok yakıyor diyor
sen kendi arabanın ne kadar az yaktıgından bahsedip, sonra da lafın arasında sanki konu oymuş gibi " yaktıgı kadar da gitmiyor" diyorsun. kafayı yemissiniz honda almayan adamlarla
sonra ögreniyoruz ki adamın aracı uzerindeki motor hakkında en ufak bir bilgin olmadıgı gibi daha önce bindiğin polonun motor gucunu de ruhsattan ögrenmişssin.75 hp lik arabayı 120 hp zannedip sonra da az gidiyor diyosun
işin ilginç yanı vw de 1.6 120hp lik bir motor hiç olmamış![]()
Merak etme senin gibi yalandan emrah edebiyatı yapmam canını sıkma.
Polo konusuna gelince
1,4 arabanın ortalama tüketimi 10 12 litre yazarsan çok yazılır.
sahibi o zaman 3 km civarı gittiğini yazdı sonradan eywalla dedim. bu gün mesafe 10 12 km lpg takıcam yazmış ona da eywallah dedim.
O gün istanbulda hiç bir araç 10 litreden az yakmaz diye ısrar ettin. bende yazdım daha hiç 12 litreden fazla yakmadım aksine genelde 8 litre civarı yaktım. Yani saçmaladın hep.
Benim kullandığım poloya gelince ruhsatına ben yazmadım 120hp diye.
ayrıca yine ruhsatta yazan 950kg ağırlığa göre ne olursa olsun 1,6 motor ile uçması lazımdı.
Araç kaç hp olursa olsun neticede o dönemin poloları hep ezik ti ezik kalacak.
Bu gün 98 yıllarının hangi polosunu çıkarırsan çıkar ne 106 quick silver ile başa çıkabilir ne civic 1,4 hb ile.
Kısaca yazdıklarımda hiç yanlış bir yer görmüyorum. Bence sen VW yi fazla sahiplenmişsin.
Senin gibi bir kaç arkadaş daha var.
elli defa adama hıza duyarlı direksiyon civic de var hatta jazz da bile var yazıyorsun arkadan gelen mesaj şu ;
"Jazz da standart olan donanım civic de yok "
Kısaca ben uğraşmaya bıktım sizin saçmalıklarınızdan siz bıkmadınız Honda fan sitesine girip saçma sapan yazmalardan.
Orası bitti burda saçmalayın artık.
Ne diyelim vakit oldukça bakıcaz artık.
ilker senin sıkıntın ne biliyor musun.
gerçekten ama gerçekten dünyadan haberin yok.
1.4 16 v polo sportline diye bir aranbanın oldugunu bilmediğine adım gibi eminim. kalkmışssın ezik kaldı diyorsun. bak ezik kalması filan sorun değil, polo geçilir vs. onemli de değil. ama dediğim gibi adım gibi eminim oyle bir araba oldugundan haberin bile yok. 106 quicksilverın 75 hp oldugunu biliyor musun sen? şaka gibi yorum yapıyosun
, honda da 90 hp. 100 hp lik poloyu nasıl geçecek bunlar.
honda nın bırak 90 lıgını, 120 lik ies in poloya geçilme ihtimali bile var 0-100 de..
bir de bana jazz mazz anlatmana gerek yok. senden daha iyi biliyorum o araçları merak etme.
tabi tabi polo geçer iesi eminim
O yıllarda polo almaya niyetim vardı modellerin çoğunu biliyorum. özellikle openair diye bir olay vardı onun hastasıydım.
Bu gün quick bile polodan çok konuşuluyor. hadi onu geçelim bu gün gazlamak isteyen kaç kişi gidip 98 polo alır ?
neyse ilker ,
1995 model 1.4 16 v polonun 0-100 u 10.4 sn, test verisi de 10 sn.dir.
2000 modeller de higline donanımlıdır ve 9.8 sn dir.
senin ies herkesi geçtiği gibi poloyuda gecer 0-100 de
95 model polonun da gti var ilker.(0-100 8.9 sn 125 hp) gazlamak için onu alabilirdi millet ama turkiyeye nasip olmadı görmek o aracı.
yani sonuç olarak polonun her zaman gti ı vardır
bak şimdiki versiyonları geziyor piyasada.
bulaş istersen![]()
honda bu adama plaket vermeliçok benimsemişsin dostum allah ayırmasın sizi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)