Görsel olarak farklar var mı peki cuprayla fr arasında?
Dark'ın cuprasının farlar mercekli panjurlar petekli izmirdeki siyahta bunlar yok mesela?
Fiyat konusu tartışılır ama 30-40 hp için 10.000TL fazla vermezdim ben.
Fırsatın varsa kardesim git Adanada ki arkadasın aracına bi bin,ondan sonra gel seni misafir edelim av cupraya bin ondan sonra diğer araclara karsı görüşünü bu konuda bildirirsin![]()
ıkı aracta tanıdıklarımız aracları zaten bu ılanlar dısında baska arac yok zaten toplasan 3 5 tane
aynen sanzuman olarak 130lukların sanzumanlar daha ıı ama sole bısı var 130 luk olanlar da cupra parcaları alıp onları guncellıyo onun bence cupra herzman ıyıdır dıe dusunuyorum.zten daha da yukluceksen cuprada bıyere kadar![]()
cupraların orjinallerinden de mercekli far cıkmaz. görsel farkları yazayım. ön arka tampon ve jant. içinin farkları da koltuklar direksiyon vites topuzu ve kadran rengi. aynı paraları harcayınca öyle 30-40 hp gibi de bir fark olmaz.
yusufcan koydugun ilanlardan birincisi benim aracım. 2.si cok sevdigim bir abim olan varol abimin aracı. 3.sü ise şöyle söyleyim sahibinden.com'da aracın sag tarafı haşat halde 17 bin liraya ilanı vardı. gerisini sen hesap et.
Bende Pd mı yenı aldım sayılır cok memnum parcaları topluyorum,
Ama dersenkı bende cuprayı tercıh ederım.. daha farklı duryor sankı hosuma gıdyor benım aractan..
gorsel olarak bende cupra tampon ön,orjınal merceklı farlar var tek eksıgım stop ve arka tampon..
gercı sole bısıyde var uygun bı pd130 alıp cupra alıcagın parayı motora harcasan guzel bısı de olur bence
ankara-adana-izmir-ankarabiraz kasar gibi beni sanki görüş için
![]()
o sarı hakkında zaten pek hoş şeyler duymamıştım![]()
stock araca o fiyat fazla değil mi peki
çok tehlikeli şeyler olur gibime geliyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)