yusufjan kardesim bu kadar konustuktan sonra bu 2 aractan 1 ini almazsan yaktım seni hahah :D
Printable View
yusufjan kardesim bu kadar konustuktan sonra bu 2 aractan 1 ini almazsan yaktım seni hahah :D
amortisörleri odun gibi bütün çukurları hissediyo. onun dışında güzel araç. cupra,sport fark etmez temizi olsun yeter ikiside alınabilir. cupranın içi güzel.
ankaradakı cupra tdı ın alındıgındakı donanım farkı 312mm lık orjınal frenlerın opsıyonel olarka gelen seat sport (ap racing) 4 pıstonlu kalıper ve disklerle degıstırılmesı.Onun dısında bır farklılık yok.
bu arada ılk zmanlar aracı alırsan cok mazut yakarsın gazlamaktan hbrın olsun :D sakın az yakıyo deme
gökhan abi şero abi satmıyo :D düzgünde cupra yok :) olanda patlamış geçmişi güzel değil :D sport aramaktayız şu an şero abi satana kadar :D :D
sport amortisörleri takalım kırma arac yapsak olmaz mı :D :)
onada soru bombardımanına tutcam sonunda abi :D
bi vtec veya gti tarzı araçlar kullandıktan sonra istediğin kadar bas mazotu kokluyomuş bu dersin. :) çok mantıklı arabalardır ufak paralara güzel güçler alırsın. piston istemez egzantrik istemez. 1,5 - 2 liraya hemen 200 hp ye yaklaşı veriri :)
2 tane 2260 taktım
*ilki tamirliydi otobanda sıkarken turbo patladı
*hemen iade ettim
*başka aldım onunla da kullandım hiçbir sıkıntı olmadan
*:D
*şeroya de ki turbonu almadan önce kime yalvarıyodun turbosunu satsın diye de
hayrolaa dou arkamızdandamı konusmaya basladın ayık ol aslan derdin varsa yüzümüze söyle terbiyesizliğin lüzumu yok o zmn satıyodun sen bende kac para olur bilader dedim bedavayamı vericektin bana versende almam zaten beni tanıyan bilir haramla sunla bunla işim yok ama bak surdan herkes görsün diye yazıyorum yusuf al arabanı 2260 yedek de almıstım sana hediye göndericem kardesim:icon_tup:
evet şero yazdım :) yalan mı ? arkanda konuşmuyorum. sen arkamdan konuşuyorsun asıl. sen yazmadın mı sor douya kaç tane turbo patlatmış diye ? kaç tane turbo patlatmışım ? söyle de kendi arabam hakkında bilmediklerimi ögreneyim senden.
ben çözemedim arkadaş kimin tavuguna kışt dedim ben de arabam hakkında bu kadar atılıp tutuluyor. her gören her yorum yapan bişey söylüyor. biri der ki turbo patlatıp duruyomuş. biri derki orası şöyleymiş burası böyleymiş. 7000 km boyunca buldugu her fırsatta gazlayarak 10 gram bile yag eksiltmeyen kaç tane ibiza var memleketten sorarım herkese. arabamla ilgili yorum yaparken veya birisine bişeyler anlatırken birazcık saygılı olun allah aşkına.
ha bi de şero aslanlı kaplanlı konuşma dikkat et konuşmalarına. 1 yaşta olsa büyügüm senden saygısızlıga gerek yok.
bır avuc pd ve sahıbı var b de bırbırınıze mı gıryosunuz dagıtmayın konuyu :)
pd satılık var mı sağda solda bildiğiniz.
ha bir de bak eger varsa bir sıkıntın bu forum bıktı artık tartışmadan kavgadan. 0507 755 93 01 numaram. ara konuş anlat derdini. ama saygı çerçevesinden cıkmadan.
arkadan atıp tutmayla olmaz. benim turbocunun hatasından kaynaklanan bir sıkıntı yaşayıp otobanda turbo kırdıgımı bir cok adam bilir bu sitede. ama sonrasında hemen bir turbo alıp taktıgımı ve aracı yürüttügümü de bilirler. 2 saatlik işi var aracımın problem yok benim için yine yaparım. hala o kadar iddalıysan, hala atarın cok büyükse eger atlar gelirsin geçer gidersin.
simdi gelelim büyüklüğe büyüklükle ne alakası simdi bu konunun yeri gelir aslan yeri gelir kaplan oluruz bunu sen dert etme benim arabamı satma gibi bi olasılığım yok olamazda bu satten sonra anlatabildimmii bidaha benima rkamdan sakın ev sakın konusma ben senin turbo sordum kac para istiyosun diye ve olmadı gittim 2 tane sıfır aldım taktım mutluyum 2 tane kırdım demedinmi simdi senn bak demmekki kırmışın bana sordu abi anlatırmısın hersyei dedi bende yusuf anlattım su su bu bu diye kimsenin arabasında gözüm yok cok şükür bidaha konusma benim arkamda büyük kardeşim:cool:
senin ve senin arabanla benim hiç işim olmaz aramak isteyen arar sıkıntı yok