şimdi size konuyu özetlemek gerekirse douu shero daha yazmadığım bi sürü kişi hakkında herkese soruyorum ben sadece 1 2 kişiyle kısıtlı kalmadı kurtbil abiyede mehmet abiyede herkesede sordum herkeste bildiklerini anlatıyor ve 1 2 kişi dışındada arabası hakkında dogru bilgi veren yok doğruyu söyleyenlerde zaten bu posttan dolayı gocunmaz etmezburdaki pd sahiplerinden hiçbirini DARK hariç yüz yüze tanımam anca bu verdiğiniz bilgilerdir ama gerçekten bir gerçek var ki kimse arabasına kötü demiyor kötü olsa bile..
binilmesi gereken bi araç mutlaka. keyifli yakışıklı içi dolu araba. günümüz şartlarında en mantıklı araç.
aynen guzxel bısı bulursan al keyıflı keyıflı bın az yakar cok kacar bu ıste.
ark sıkıntıları bıtakım seylerı olanlarda nıe bole bı anda herkez bısıylerı duysun gorsun gıbısınden olay halıne getırırkı,bı sıkıntı sorun varsa pm den veya telden halledın herkezın herseyı bılmesıne gerek yok bence.
sozum meclısten dısarı genelleme yaptım
Kardesim maalesef bu işler hep böyleydi böyle de olmaya devam edicek emin olabilirsin,o yuzden çok klişe bi laf soyleyim sana lafla peynir gemisi yurumez,sen paranı cebine koycan varsa cok guvendiğin anlayan bi arkadasın kalkcan gitcen sana en duzgun gelen arabayı incelicen kafana yatıyosa alcan bunun baska bi yolu yok maalesef,boşa masraf yapmayım forumda sorgularım mantıgı kimsenin işine yaramaz hatta daha cok masraf yaptırır,kimi sevdiği arkadasının arabasını poh pohlar kimi sevmediği insanın arabasını güzelse bile kötüler işin içine duygular girer,inat girer sana yazılanın bi faydası olmaz anca oku oku gözlerini yorarsın..pd130 ve cuprayla ilgili yeterince bilgi edinmişsindir sanırım bi arac bul,niyetlen ve git bak,baktır..şimdiden hakkında hayırlısı olmasını dilerim..
cupra cupradır.. motorlar hernekadar aynı gibi olsada ufak detaylar farklı. belli bi guce kadar kısa sanzıman iyidir.. ama o guc uzerinde daha uzun sanzıman daha keyifli olacaktır. Yalnız cupra gunluk kullanımda ömür törpüsü.. inanılmaz sert bi araç.. acayip yorucu ve konforsuz bi arac.. fr daha yumusak ve gunluk daha uygun..
artık eskisi gibi cupra tdi kullanıcısı olarak gerekli açıklamaları bendende alabilirsinizkonu tartışma boyutuna geçmiş ki neyin iddaası yapılıyo anlamadım ki şunuda söylemeliyimki dou 2260 ı taktıktan sonra beni hiç geçemedi bunu o gece herkeste gördü .saygılar
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
cuma günü gelmeyi unutma arabaya bakıcaz![]()
hızımıza hız kattık 5 senede heryere dubble yollar yaptık hahahah![]()
Kullanmadan yorum yapmak işkembeyi kubradan atmak olur ancak; Eski model Cupra TDI ların 40k TL lere geldiğini düşünürsek, zerre düşünmez 2011 model bocenegra alırım. 1.4 TSI, yükler geçerim.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
zaten elin parmağını geçmiyecek kadar az olan bi arabayı alıp yüklemek zor olabilir bencede boca daha mantıklı sizin için![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)