vadaaaa :D
Printable View
ve erhan bırdaha solyuorum cıkalım en kısa zamanda su ıes 190 sonrası nasıl gecıor bı vıdeo ya alda gorelım:)
Ben palio diyorum
ben sua ıcın 190 a kadar palıo uznda fd6 dıorum suan ıcın:)
buda 190dan sonra gecıtıgıne ınanmıs kardesım ıcın bonus:))))
hl vs ies 1.wmv - YouTube
düz ies ile oto fd6 farklı dünyalar. 5nci vites çok çok uzun fd6 larda..
fd6 manual bakalım musaıt bı ara denıcez erhanın dedıklerı dogru suan aracıdma hız km sensoru arızası gosterıor subab 1 ve subab 4 te sangır sungur vuruntu var headerstan sonra 42lık orjınal boru orta son var headersın motora gırdıı yerdekı saplamalardan bırı kırık kacak var bunlar gıderıınce dhada guzel olacagını dusunuorum
hl vs ies 3 - YouTube
erhancım kızagını bılıorum ama kardesımsın aramızda gecmek gecılmek yok senınle sewıorum senı..
5e atamadim diyorsun nasil gectin o zman bahadrla adam akilli denedik ve uzunda gitmedi araban gel deneyelim video cekelim 190da araban ne oluyor gor zoruna gitmesin sonra otomatik i es gecti die :D zaten denemeye gerek yok araban arizali bosa atar yapma millete gecilince arabam arizali mazeretin var yap dene damammi cicim:heyoo:
gulum balım petegım 5 bar pompa var bahadır dırksyona gectıgınde kırmızı yanmıstı ve afr takıbı yaptıysa bahadırda soleyecektır benzın yetıstımedıgı ıcın 5000 dd den sonra fakıre cekıordu arac aksını bahadır ınkar etmeyecektır vıdeolar ortada bız deıl onlar konussun aksı ıdda edılıorsa arızalı palıo headerslı balına pipili ies i her turlu gececegını bır daha ıspat ederık sıkıntı yok rotayı fd6 ya cevırdık vıra bısmıllah;)
hafta sonu bi otoban paklar bizi. Kameraları şarja takalım. Yarın veya Cumartesi tepişelim :D
Palionun geçmesi lazım.